Nie wiem czy to najlepszy pomysł mieszać piwo z dagami, ale jedno ode mnie dla tej pani

na dzielni Bedą zachwyceni przez 25 lat, szydercze uśmiechy bezcenne ;-/
Edyta Górniak???
PS ma ktoś na sprzedasz 2 tony węgla??
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Edyta Górniak???
Tonę ogarnę za 60000 sasinow

Stanowczo lepiej bawi się pan w niebieskiej koszulce. Nie bądźcie mułami bagiennymi i stulejarzami! Jest koncert, babka tańczy i dobrze się bawi, a o to w życiu chodzi!
lolaxxdd napisał/a:
omg ale raszpla ....kto to stuka?????
A jakby nie była raszplą to mogłaby tańczyć?
Stare próchno i tak sie wygłupiać czyja to matka zabierzcie ją do domu ewidentny efekt dragów z menopausą.
Naoglądają się jakiegoś gówna na tefałenie, gdzie chorzy psychicznie przewracają się na podłogę i robią głupie miny, a pedały z jury się zachwycają i mówią im że to modern dens i później takie są efekty.
Znajomy mi opowiadał, że trafił kiedyś na jakąś domówkę w Krakowie i tam większość z gości wykonywała po kolei jakieś poj🤬e niby tańce. Gdy tego wtedy słuchałem to nie mogłem uwierzyć, że to homo sp🤬olenie umysłowe aż tak bardzo niszczy ludziom głowy.
Znajomy mi opowiadał, że trafił kiedyś na jakąś domówkę w Krakowie i tam większość z gości wykonywała po kolei jakieś poj🤬e niby tańce. Gdy tego wtedy słuchałem to nie mogłem uwierzyć, że to homo sp🤬olenie umysłowe aż tak bardzo niszczy ludziom głowy.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
dadar123 napisał/a:
A jakby nie była raszplą to mogłaby tańczyć?
Tak.
lolaxxdd napisał/a:
omg ale raszpla ....kto to stuka?????
6 - 7 browarów i była by znacznie ładniejsza. Oj miałem kilka takich akcji ha ha