👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko pięknie, 3d rewelacyjne, ale przy takiej wielkiej przekątnej i tak małej rozdzielczości (full hd na 200 calach?) to jednak jakościowo kupa

Spoko w 2015 ma wejść standard UltraHD z rodzielczością 7680x4320. Wtedy będzie można się szarpnąc na 200 cali.

A zajebiste! Przed zwykłym monitorem zmiana konta obserwacji nic nie daje, może następny krok do prawdziwego 3D...

ticiorr@ kiwają sie bo to jest 3d stereoskopowe co oznacza że możesz zobaczyć wyświetlany obraz z różnych kątów a tak po sadolowemu wyobraź sobie pięknego jędrnego cycuszka którego możesz zobaczyć z każdej strony
mam nadzieje że już kumasz

Roszp nikt nie ogląda 200 cali z 2 metrów. A przy odpowiedniej odległości nie będziesz w stanie rozróżnić rozdzielczości np 720 i 1080.
@petervonwolfen
Przy odpowiedniej odległości nie będziesz w stanie zobaczyć ekranu
Trochę matmy:
Przy ratio 3:4 to jest 406,4 cm szerokości i 304,8 cm wysokości co daje piksel rozmiaru 0,28x0,21 cm
Przy odpowiedniej odległości nie będziesz w stanie zobaczyć ekranu

Trochę matmy:
Przy ratio 3:4 to jest 406,4 cm szerokości i 304,8 cm wysokości co daje piksel rozmiaru 0,28x0,21 cm
cysio0407 napisał/a:
@petervonwolfen
Przy odpowiedniej odległości nie będziesz w stanie zobaczyć ekranu![]()
Trochę matmy:
Jak mawiają rosjanie :praktika jebiot teoriu" 6 lat pracuję w branży

+ 3 lata w poprzedniej firmie też w RTV
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie