Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę po komentarzach ból dupy u pisowców, prawda boli.
Filmik genialnie podsumował poprzedni rok przy okazji wypunktował głupotę naszego rządu.
PS. Nie wiedziałem że na sadolu jest tyłu fanów Kaczyńskiego
A kogo mają być wielbicielami, Sławomira Nowaka (aktualna sprawa), Niesiołowskiego (zarwane łóżko, fasolka, w zamian za załatwianie spraw), Gawłowskiego (willa w chorwacji), S. P. Adamowicza ("walizki pieniedzy przywiezione po wojnie"). To byli ludzie na szczytach władzy o ktorych wszystko wiedziano i ich tolerowano. Dla mnie to nieprawdopodobne az żeby Niesioł został zapraszany do TV jako ekspert od "moralizowania" i pouczał tam "małych Polaczków" co mają myśleć. Po drugiej stronie tez były niezłe kwiatki ... ale wydaje mi się że nie aż takiego kalibru.
Widzę po komentarzach ból dupy u pisowców, prawda boli.
Filmik genialnie podsumował poprzedni rok przy okazji wypunktował głupotę naszego rządu.
PS. Nie wiedziałem że na sadolu jest tyłu fanów Kaczyńskiego
To chyba tobie dupa pękła, skoro widzisz pisowców, gdzie ich nie ma.
A kogo mają być wielbicielami, Sławomira Nowaka (aktualna sprawa), Niesiołowskiego (zarwane łóżko, fasolka, w zamian za załatwianie spraw), Gawłowskiego (willa w chorwacji), S. P. Adamowicza ("walizki pieniedzy przywiezione po wojnie"). To byli ludzie na szczytach władzy o ktorych wszystko wiedziano i ich tolerowano. Dla mnie to nieprawdopodobne az żeby Niesioł został zapraszany do TV jako ekspert od "moralizowania" i pouczał tam "małych Polaczków" co mają myśleć. Po drugiej stronie tez były niezłe kwiatki ... ale wydaje mi się że nie aż takiego kalibru.
No teraz zapraszają najmana do tv jako eksperta od wszytskiego, faktycznie jest lepiej
To chyba tobie dupa pękła, skoro widzisz pisowców, gdzie ich nie ma.
Skoro kogoś boli filmik krytykujący rząd PiS to chyba logiczne że jest pisowcem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie