Przecież bez włączania widać, że to c🤬jnia pierwszej klasy i zaraz zostanie to wyj🤬e.
ja rozumiem nap🤬lanie na TVP ale nie wspomnienie przy tym o zj🤬ym TVN to juz z daleka widać lewactwo
Szkoda mi 25 minut pewnie jak większości użytkowników sadistic.pl.
Do zgruzowania.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Do zgruzowania.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
co macie do roboty w sobotę o 11ej, że Wam tak szkoda czasu? Dziewczyn nie macie, na dwór nie wychodzicie...

nowynick napisał/a:
co macie do roboty w sobotę o 11ej, że Wam tak szkoda czasu? Dziewczyn nie macie, na dwór nie wychodzicie...
Wychodzimy na pole.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Typowa Stuhrszczyzna. Pośmiejmy się z tylko jednej strony używając wysublimowanego słownictwa i sarkazmu tak żeby osoby o średnim IQ wiedziały gdzie jest "prawda".
PieronJasnySzlag napisał/a:
Typowa Stuhrszczyzna. Pośmiejmy się z tylko jednej strony używając wysublimowanego słownictwa i sarkazmu tak żeby osoby o średnim IQ wiedziały gdzie jest "prawda".
no tak to już jest, że tych ze średnim IQ jest najwięcej (jak i później głosujących w wyborach) a zjeba za sposób zarządzania kryzysem pandemii to się naszemu rządowi po prostu należy
Produkcja za niemieckie pieniądze
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Widzę po komentarzach ból dupy u pisowców, prawda boli.
Filmik genialnie podsumował poprzedni rok przy okazji wypunktował głupotę naszego rządu.
PS. Nie wiedziałem że na sadolu jest tyłu fanów Kaczyńskiego
Filmik genialnie podsumował poprzedni rok przy okazji wypunktował głupotę naszego rządu.
PS. Nie wiedziałem że na sadolu jest tyłu fanów Kaczyńskiego

Rebeliant napisał/a:
Przecież bez włączania widać, że to c🤬jnia pierwszej klasy i zaraz zostanie to wyj🤬e.
Jeśli to lewackie gówno to zostawią.
DzidaZawodnik napisał/a:
Jeśli to lewackie gówno to zostawią.
chwila czekajcie Prawaki. Mamy obecnie bardziej socjalną władzę niż w czasach PRL. 500+, 13sta emerytura - za Gierka nie rozdawali pieniędzy (nota bene moich i Waszych jak pracujecie), prawdziwy socjalizm jest właśnie teraz. Wp🤬lają się z obłoconymi butami do każdego aspektu życia od poczęcia zaczynając, na cukrze kończąc, bo "władza wie lepiej co obywatelowi na zdrowie wyjdzie", przecież to już k🤬a Orwell jest(!), ale każda krytyka działań PiS to lewactwo? Przeczytajcie sobie k🤬a definicję tego słowa! Chodzi o dążenie do równości społecznej. Wprawdzie PiS realizuje to równając w dół, ale właśnie nam to robi...