Widzisz, jest teraz taka sytuacja, że wolę wybierać lepsze fragmenty o Ukraińcach, tak jak ty wybierasz lepsze fragmenty o kacapach. Podałeś kłamliwą informację, że udział skazanych wyrokami wynosi połowę składu jednostki, bo prawdziwa informacja brzmi tak: "Według Ołeha Laszki, udział takich osób mógł sięgać w 2014 roku do połowy składu jednostki (...)". Tak, tak, kacapski kłamczuszku. Prigożin zatrudnił wielu bandytów do wojny w Ukrainie, o tym zapomniałeś? Byli pośród nich naziści, mordercy, kanibale, gw🤬ciciele, zwykła hołota ogarnięta w bandyckiej strukturze Wagner. To są zapewne dla ciebie patrioci, nie?
Poczytaj troszkę więcej niż fragmenty
Masz tu kacapku jeszcze coś więcej
"Poza tym chłopcy w 2014 roku nie przeszli pijarowego treningu - przyjeżdża amerykański dziennikarz ż🤬dowskiego pochodzenia, a oni przy nim rzucają nacjonalistyczne i antysemickie teksty. "
Masz jeszcze coś:
"pułk Azow jakiś czas temu przeszedł pewnego rodzaju czystkę i wykluczył ze swoich szeregów najbardziej radykalnych członków. Najbardziej radykalni członkowie tego pułku pochodzili z Rosji, skrajnej rosyjskiej prawicy"
Poniżej jest najprawdziwsza prawda:
oko press jako zródło informacji ale z ciebie gałgan
podpis użytkownika
poker better than lifeA czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Odpowiadam, k🤬a niczym !!!!
Jedni i drudzy siebie warci, degeneraci, naziole, mordercy, wrogowie Polski i Polaków. Ot co !!!!
nie zesraj sie gdyby nie ci teraz banderowcy to bys ruskim pałe ciągnął atwoja babę jesli masz by zar🤬ali Zamknij ryj
nie zesraj sie gdyby nie ci teraz banderowcy to bys ruskim pałe ciągnął atwoja babę jesli masz by zar🤬ali Zamknij ryj
Dokładnie. W końcu ktoś mądrze napisał. Żołnierze ukraińscy przejęli dokumenty z których wynikało, że wojska rosyjskie miały dotrzeć do granicy Polski w ciągu trzech dni, a następne kilka dni miało im zająć dotarcie do Francji. Powinniśmy być wdzięczni naszym braciom Słowianom, bo możliwe, że gdyby nie ich dzielna walka z orkami, to już byśmy byli martwi.
Slava Ukraini, gierojom slawa. (chciałem tu wstawić Ukraińską flagę jak na facebooku, ale nie wiem jak

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDokładnie. W końcu ktoś mądrze napisał. Żołnierze ukraińscy przejęli dokumenty z których wynikało, że wojska rosyjskie miały dotrzeć go granicy Polski w ciągu trzech dni, a następne kilka dni miało im zająć dotarcie do Francji. Powinniśmy być wdzięczni naszym braciom Słowianom, bo możliwe, że gdyby nie ich dzielna walka z orkami, to już byśmy byli martwi.
Slava Ukraini, gierojom slawa. (chciałem tu wstawić Ukraińską flagę jak na facebooku, ale nie wiem jak ).
Wytrzyj język, bo masz niebiesko żółto brązowy od lizania im rowa.
Wcale mu sie nie dziwię. Ja za pieniądze również mógłbym torturować zarówno ruskich jak i ukraińców. Kobiety te ładne bym gw🤬cił. Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru. Razak
Poważnie to piszesz?! Daj jakieś kontrargumenty z tego artykułu
A czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Jedni i drudzy siebie warci, degeneraci, naziole, mordercy, wrogowie Polski i Polaków. Ot co !!!!
I jebac pejsatych

A czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Powiem ci czym się różni - istnieje naprawdę i można go zobaczyć na filmie i posłuchać co mówi.
Powiem ci czym się różni - istnieje naprawdę i można go zobaczyć na filmie i posłuchać co mówi.
Znaczy, że co? Wszystkie banderowskie świnie już ubite?

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Znaczy, że co? Wszystkie banderowskie świnie już ubite?
Nie wiem o czym ty p🤬lisz, znasz jakichś nazistów banderowców to pokaż ich na filmie tak jak tego kacapskiego śmiecia pokazano, chyba że istnieją tylko w twojej chorej głowie. W takim razie się idź leczyć, może nie jest za późno. Jeśli natomiast jesteś kacapskim botem to zalecam kurację przez pocisk 7.62mm zaaplikowany prosto w czoło.
Nie wiem o czym ty p🤬lisz, znasz jakichś nazistów banderowców to pokaż ich na filmie tak jak tego kacapskiego śmiecia pokazano, chyba że istnieją tylko w twojej chorej głowie. W takim razie się idź leczyć, może nie jest za późno. Jeśli natomiast jesteś kacapskim botem to zalecam kurację przez pocisk 7.62mm zaaplikowany prosto w czoło.
Osobiście poznałem tylko tego, ale musiałem założyć rękawiczki, bo oni ponoć HIVa roznoszą sadistic.pl/t/569463
A tu ta dziewczynka, która była przez 3 miesiące przetrzymywana bez jedzenia w piwnicach Azovstalu przez orków, którzy ją gw🤬cili. To ta, która po odbiciu przez SS Galizen, przyjechała do Polski i tak ładnie śpiewała w operze sadistic.pl/t/372252
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Tyle lat już mam internet, a takiego przygłupa i tępaka jak ty jeszcze nie spotkałem. Nie wypowiadaj się więcej w przestrzeni publicznej, uświadamiając innym jaką miernotą jesteś.
Człowiek się uczy całe życie.