Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2024-01-22, 21:16 1
Siriuz napisał/a:

Tak tak, wybieraj sobie te najłagodniejsze fragmenty z lewackiej ocenzurowanej Wikipedii. To może ja wybiorę fragmenty z wpisów, które były tam tuż przed wybuchem wojny:
"Batalion tworzy znaczna liczba osób skazanych wyrokami sądów, według Ołeha Laszki udział takich osób sięga do połowy składu jednostki. Oprócz tego w skład batalionu wchodzi grupa neonazistów z różnych krajów Europy."
"Centralny element emblematu batalionu stanowią neonazistowskie symbole Wolfsangel i Schwarze Sonne.
Dowódca batalionu, Biłecki twierdzi, iż oprócz walki z separatystami jego misją jest prowadzenie krucjaty białej rasy przeciwko semickim podludziom"
W najnowszej wersji są też co ciekawe wzmianki o torturowaniu ludzi.

Z tego niech wybierze:

en.wikipedia.org/wiki/Misanthropic_Division
Zgłoś
Siriuz 2024-01-22, 21:22 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belozaurus 2024-01-22, 21:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darek1234 2024-01-22, 22:40
Zgłoś
żmij 2024-01-23, 5:44 4
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-01-23, 11:14 4
Zgłoś
Policeman 2024-01-23, 12:22 5
Zgłoś
Siriuz 2024-01-23, 14:06 2
Policeman napisał/a:

a nie, w sumie nasze społeczeństwo to nigdy się nie obudzi. Nawet jakby dymali ich w biały dzień na ulicy w dupę, to drapali by się w głowę i tłumaczyli to sobie, że to jakiś nowy program profilaktyki zdrowia.

Wystarczyło połechtać zakompleksione ego typowego fajnopolaczka. Pograć na starych jeszcze PRLowskich głęboko zakorzenionych kompleksach bycia "wschodem" Europy, krajem postkomunistycznym, wizją dołączenia do "elity" zachodu, gdzie toczy się wielkie życie i cywilizacja. Wmówić tym ludziom, że są wykształceni, mądrzy, inteligetni i świat stoi przed nimi otworem. Zrobią i zniosą wszystko aby pozostać w tej iluzji...
Zgłoś
darek1234 2024-01-23, 16:17
Zgłoś
żmij 2024-01-23, 16:44 2
darek1234 napisał/a:

W Polsce państwo nie sponsorowało narodowców? Nie posługiwali się symboliką związaną z np. Falangą?
Zostawiając Ukrainę sobie samej My, Polacy, wygralibyśmy i mieli spokój z ruSSKimi?! Nie jesteś czasem zbyt naiwny?

Ale teraz? Oficjalnie dawało im broń, w tym ciężką? Stworzyli z nich jednostki bojowe? Zatwierdzali w ich oficjalnej symbolice czysto nazistowskie znaki?
Odstaw to, albo bierz połowę.

Gdzie napisałem o spokoju z ruskimi? Piszę wyraźnie, od zawsze; gardzę szczerze obydwoma stronami tej wojny.
Najlepiej dla całej Europy byłoby, gdyby się wzajemnie wyrżnęli do zera.
Zgłoś
darek1234 2024-01-23, 16:52
żmij napisał/a:

Ale teraz? Oficjalnie dawało im broń, w tym ciężką? Stworzyli z nich jednostki bojowe? Zatwierdzali w ich oficjalnej symbolice czysto nazistowskie znaki?
Odstaw to, albo bierz połowę.
Gdzie napisałem o spokoju z ruskimi? Piszę wyraźnie, od zawsze; gardzę szczerze obydwoma stronami tej wojny.
Najlepiej dla całej Europy byłoby, gdyby się wzajemnie wyrżnęli do zera.

Od symboliki się zaczyna. Zresztą, nie o to cały czas chodzi prokacapom typu Siriuz, którzy masturbują się z zachwytu przy zdjęciach Azowa z flagami nazistowskimi? Przecież to jedyna ideologiczna bron kacapów i ponoć pojechali na Ukrainę z misją denazyfikacyjną?
Zgłoś
żmij 2024-01-23, 17:01 2
darek1234 napisał/a:

Od symboliki się zaczyna.

A kończy się na czymś a la SS Galizien, Azov czy inna RONA bądź Hilfswillige.
BTW; Mam wrażenie, że nie za bardzo wiesz, co piszesz.
Zgłoś
darek1234 2024-01-23, 17:13
Zgłoś
żmij 2024-01-23, 18:32 2
Zgłoś
420710247365 2024-01-23, 18:56 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Osobiście poznałem tylko tego, ale musiałem założyć rękawiczki, bo oni ponoć HIVa roznoszą
A tu ta dziewczynka, która była przez 3 miesiące przetrzymywana bez jedzenia w piwnicach Azovstalu przez orków, którzy ją gw🤬cili. To ta, która po odbiciu przez SS Galizen, przyjechała do Polski i tak ładnie śpiewała w operze

Czyli nadal zero nazistów służących w Azowie? No nic, próbuj dalej, szukaj ich, może jakichś znajdziesz. A jeśli ich jednak nie znajdziesz, no cóż, nic straconego, zawsze możesz sobie znaleźć mocny sznur i dobrą gałąź, resztę już znasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem