Czyli miejskie życie, ludzie, samochody, wielka metropolia...
Utracilem troszke na jakosci przez ograniczenia uploadu do 30mb...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-05-18, 17:14
I pomyśleć, że jeszcze kilkadziesiąt lat temu była tam tylko pustynia.
pamiętaj... przechodząc przez ulice spójrz najpierw w lewo, w prawo i znowu lewo. w przeciwnym wypadku wiedz ze coś się stanie
konto usunięte
2011-05-22, 15:57
Takie filmy maja coś w sobie.
konto usunięte
2011-05-22, 16:32
jedyne co mi nie pasuje to efekt LEGO, czyli wyostrzenie jednego pasa obrazu w celu uzyskania efektu "małych przedmiotów" bo to się staje plagą, pojedyncze zdjęcia, krótkie filmiki, ale coraz częściej ludzie tego używają "bo to takie fajne" i zwyczajnie mi się już przejadło. ale ogólnie props dla kogoś za ten filmik, ciekawie zrobiony, szczególnie podobają mi się te wolne przejścia obrazów.
konto usunięte
2011-05-22, 17:02
a gdzie sranie na klatę i sex z martwymi płodami?
@borniak1991
W sumie taki spadek jakości, że nic nie widać. Ach no tak, trzeba kliknąć na ten śmieszny trójkącik! Ale żarcik!
Ogólnie zawsze takie filmy są ciekawe.
@fifkadulawka
Rozróżniasz to, że ta strona ma część zwaną "Hard", na której znajdują się tego typu rzeczy?
konto usunięte
2011-05-23, 10:42
the butcher czy wiesz że jesteś na sadistic pl a nie wrażliwedusze pl?
takie filmiki mozna oglądac na blogach nastolatek...