A tutaj zdjęcie zrobione przez znajomego zoofila:

Interpretację pozostawiam wam...
podpis użytkownika
Homo doctus in se semper divitias habet.podpis użytkownika
Homo doctus in se semper divitias habet.
blablabla...ciach(...)
Jeśli wiem, że zaciągając kredyt, pieniążki mi pozwolą zapłacić ratę kredytu i jeszcze zarobić na mnie to czemu mam nie brać?
jatutylkopacze
ale ty jesteś gościu przyj🤬y ja p🤬lę to że masz tam tak napisane nie znaczy że tak k🤬a jest jeśli sądzisz że ktoś będzie pracował za takie smieszne funciaki to pozdrawiam widać c🤬ja wiesz bo podpierasz się jakimś zj🤬ym portalem a nie masz wiedzy praktycznej ja mam bo mam wc🤬j ludzi żyjących już wk🤬e lat w GB i wiem jak jest ale c🤬j lepiej zaj🤬 stronką na koniec wsadz sobie swoją dziwgnie w dupę i ostro pokręć! życie w własnym Kraju nie powinno polegać na zaciąganiu kredytu na podstawowe potrzeby człowieka takie jak mieszkanie!
pedlaskie sialala też sobie wsadz w buzie i stękaj
@up no i to nasza kochana Polska pozwalamy się r🤬ać w dupę właśnie dla tego że ludzie mają wc🤬j kredytów itp wolą być j🤬i w dupe i wegetować a garstka sk🤬ieli ma dobrze czas rozj🤬 ten sejm resztę osądzić i wjebac do obozów pracy majątki przejąć i spłacać długi wyp🤬alać z unii i tworzyć nową Polskę to się w pale nie mieści w jakich czasach trzeba żyć a raczej wegetować
tutaj nic nie widzę o kredycie na cele konsumpcyjne, jeżeli ktoś bierze i tak korzysta z kredytów to się nie dziwię, że jest źle, wiem że stracę na tym jeszcze bardziej a i tak się zadłużę? bez sensu... wolę ukraść wtedy tę bułkę niż brać kredyt
jatutylkopacze
ale ty jesteś gościu przyj🤬y ja p🤬lę to że masz tam tak napisane nie znaczy że tak k🤬a jest jeśli sądzisz że ktoś będzie pracował za takie smieszne funciaki to pozdrawiam widać c🤬ja wiesz bo podpierasz się jakimś zj🤬ym portalem a nie masz wiedzy praktycznej ja mam bo mam wc🤬j ludzi żyjących już wk🤬e lat w GB i wiem jak jest ale c🤬j lepiej zaj🤬 stronką na koniec wsadz sobie swoją dziwgnie w dupę i ostro pokręć! życie w własnym Kraju nie powinno polegać na zaciąganiu kredytu na podstawowe potrzeby człowieka takie jak mieszkanie!
jatutylkopacze
nie jestem biedny ale nie mogę znieść tego jak moi Rodacy są okradani i wykorzystywani
widać jak bardzo k🤬a znasz się na życiu!!! ludzie biora takie kredyty bo nie mają wyjścia bo banki o tym wiedzą i co może podp🤬lisz mieszkanie? skończ bo najwidoczniej c🤬ja wiesz o życiu a próbujesz się wypowiadać o czymś o czym nie masz pojęcia
widać jak bardzo k🤬a znasz się na życiu!!! ludzie biora takie kredyty bo nie mają wyjścia bo banki o tym wiedzą i co może podp🤬lisz mieszkanie? skończ bo najwidoczniej c🤬ja wiesz o życiu a próbujesz się wypowiadać o czymś o czym nie masz pojęcia
Jestem w podobnej sytuacji. Źle nie mam, ale nie mogę już na to patrzeć jak ludzie się na to godzą, a te k🤬y z sejmu rządu i urzędów balują i mają wyj🤬e na biedniejące społeczeństwo, bo ich to nie dotyczy.
Co miesiąc coraz mniej kasy zostaje pomimo podobnych wydatków, bo sie podnosi akcyzę i podatki. Cena paliwa to jest absurd. No ale argumentem jest że jest najtańsza w Europie.
@jatutylkopacze pogadamy jak będziesz mieć dzieci i życie porządnie kopnie Cię w dupę. Czego pomimo niechęci do Ciebie Ci nie życzę. Zobaczymy czy wtedy będziesz taki mundry.