Bez oglądania napiszę, że najbardziej wk🤬ia podkarpackie, które tu zjeżdża. Chamy nie wiedzą jak należy zachowywać się w życiu codziennym ....bydło.
@arrdo Ty jednak jesteś ciężko upośledzony. Co w związku z tym, że zarejestrowałem się na Sadolu rok temu? To tak jakbym wprowadził się gdzieś niedaleko ciebie, a w sklepie wp🤬lałbyś mi się w kolejkę tylko dlatego, że z tego sklepu korzystasz 3 lata dłużej ode mnie. Zamknij ryja i się chłopaku nie pogrążaj.
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=oOU2zaT9PZY
#28 - Człowiek-brudnopis robiący c🤬jowe filmiki na Jutjube
stalowalowa napisał/a:
K🤬a, następny debil, który ma nadzieję na nabicie wyświetleń na Sadolu pierwszemu lepszemu gównu. Wrzucaj sobie to gdzie chcesz, byle nie tu. Twoje filmiki są na poziomie gimnazjum. A z dupy to chyba ty wylazłeś i przeżyłeś tylko dlatego, że nie zmieściłeś się w odpływie muszli klozetowej. No i się wk🤬iłem. Życzę ci autorze wielkiego, czarnego, spasionego, żylastego, pokrytego HPV c🤬ja w plecy. Nie pozdrawiam.
Na Sadisticu najbardziej dziwi mnie to, że tacy ludzie jak kolega powyżej są tu najbardziej szanowani. Nieszczęśliwi, nienawidzący siebie i wszystkich wokół, wiecznie sfrustrowani
Zdupingi jeszcze mnie dawniej śmieszyły, ale ten k🤬s już dawno przestał być śmieszny....
C🤬j mu w dupe....., a nie bo to pewnie lubi
C🤬j mu w dupe....., a nie bo to pewnie lubi

Tap-Chan napisał/a:
a za Gracjana piwo.
to idz i wyssij mu to jego gowno z dupy, bo nic innego nie jest w stanie ci zaoferowac.
milej zabawy, byle nie tutaj

Hehe odnośnie smoka to rzucę dowcipem, a jak!
A Warszawa ma syrenę ani kobita, ani ryba - ani nie por🤬asz ani nie usmażysz.
A Warszawa ma syrenę ani kobita, ani ryba - ani nie por🤬asz ani nie usmażysz.

arrdo napisał/a:
nie poczuwaj się k🤬iaku, pozdrawiam
To, że jesteś tu dłużej i wrzucasz takie ścierwo to tylko świadczy o tym, jakim niedorozwiniętym warzywkiem jesteś. A tym z tym komentarzem to tylko doyebałeś. Gość dobrze gada i nie jest ważne kiedy dołączył. Nie pozdrawiam.
za Człowieka Wargę zawsze piwo

podpis użytkownika
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
chyba w formalinie
@arrdo w takim razie mając 9 tematów na koncie nie masz nic do gadania łajzo.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
@arrdo w takim razie mając 9 tematów na koncie nie masz nic do gadania łajzo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.