28 - ten koleś z tatuazami
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
K🤬a, następny debil, który ma nadzieję na nabicie wyświetleń na Sadolu pierwszemu lepszemu gównu. Wrzucaj sobie to gdzie chcesz, byle nie tu. Twoje filmiki są na poziomie gimnazjum. A z dupy to chyba ty wylazłeś i przeżyłeś tylko dlatego, że nie zmieściłeś się w odpływie muszli klozetowej. No i się wk🤬iłem. Życzę ci autorze wielkiego, czarnego, spasionego, żylastego, pokrytego HPV c🤬ja w plecy. Nie pozdrawiam.
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=oOU2zaT9PZY
ale ten typ p🤬li, ciekaw jestem jak Go odbiera swoja Rodzina o ile ją ma i o ile nie jest tak pop🤬lona jak on. Nawija smuty co Go wk🤬ia a sam jest wk🤬iający.

najlepszy moment goscui na koncu który spiewa o k upie
Gdzieś napisali że tatuaż to oznaka niezrównoważenia psyhicznego i wstęp do horoby
A masz .
k🤬a nabijam ci oglądalnoiść a co
Gdzieś napisali że tatuaż to oznaka niezrównoważenia psyhicznego i wstęp do horoby
A masz .
k🤬a nabijam ci oglądalnoiść a co

@jacobss76 właśnie to jest to że ma żonę i córkę i to w dodatku zajebistą żonkę no ale kto powiedział że świat jest sprawiedliwy??

@sere_nie_homogenizowany
po tym ścierwie co nagrał raczej już nie zabierze "zajebistej" żonki i córki do Krakowa...
po tym ścierwie co nagrał raczej już nie zabierze "zajebistej" żonki i córki do Krakowa...

stalowalowa napisał/a:
K🤬a, następny debil, który ma nadzieję na nabicie wyświetleń na Sadolu pierwszemu lepszemu gównu. Wrzucaj sobie to gdzie chcesz, byle nie tu. Twoje filmiki są na poziomie gimnazjum. A z dupy to chyba ty wylazłeś i przeżyłeś tylko dlatego, że nie zmieściłeś się w odpływie muszli klozetowej. No i się wk🤬iłem. Życzę ci autorze wielkiego, czarnego, spasionego, żylastego, pokrytego HPV c🤬ja w plecy. Nie pozdrawiam.
nie poczuwaj się k🤬iaku, pozdrawiam

no jak zwykle w formie... gowna
i jasne jest ze jak "z dupy" no to gowno... ale jak mozna dac piwo za gowno? czyzby sadolowa kadra koprofilii?
i jasne jest ze jak "z dupy" no to gowno... ale jak mozna dac piwo za gowno? czyzby sadolowa kadra koprofilii?

"Ja jestem karramba happy raper z krakowa"
Karramba 1996
jaki k🤬a poeta poj🤬o go?
Karramba 1996
jaki k🤬a poeta poj🤬o go?
prawie pierwsza nad ranem, browar otwarty a ja ogladam TO.
k🤬a, ide spac, dobranoc!
k🤬a, ide spac, dobranoc!
Nie jestem w stanie zrozumieć fenomenu tego człowieka, wk🤬ia mnie to, że sadistic stał się aż za bardzo popularny, stąd takie ścierwa mogą się tutaj za darmo wypromować. Nie zdziwiłbym się gdyby te piwa były wystawione z fake-owych kont.

Piona z żydem mnie obrzydziła (miałem wyłączyć) ALE oglądam dalej i przyznaje 18 i 19 pkt rozj🤬 mnie a za Gracjana piwo.
Az sie zalogowalem zeby jebnac hejta (co mi sie w ogole nie zdarza)... Jak czlowiek ktory ma tunele w uszach mowi cos niecenzuralnego na Krakow to mi sie w kieszeni noz otwiera i mowie - zapraszam... badz ta c🤬ka ktora tym razem zginie... Ja wiem ze Krakow perfekcyjny nie jest ale jest lepszy od waszych wiosek w ktorych nie dzieje sie nic.