Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dranzes 2013-08-21, 19:46 1
by sie działo lepiej
Zgłoś
ellsworth 2013-08-21, 19:46
No co chcecie? Przecież Polska to bogaty kraj, a pod rządami wodza narodu - Tuska jest zieloną wyspą, z której przykład powinni brać Niemcy, Francuzi, Norwegowie i w ogóle cały świat.

W listopadzie spadnie głowa HGH w warszawie i będzie to preludium do początku końca tej żałosnej partii. Wytrwajmy jeszcze 3 miesiące!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-21, 20:07
mr_9mm napisał/a:

Nazywacie ich k🤬ami, złodziejami, pasożytami itd, ale przecież posłowie są reprezentantami społeczeństwa. Innymi słowy: jaki naród, tacy politycy.
Sami ich wybraliście

Co do filmiku, w cywilizowanym kraju taki zakup nie stanowi problemu, jest w pełni zrozumiały. No ale to polska, czyli od razu ból dupy i k🤬ienie...
Brak mi słów.

Tak, tylko w cywilizowanym kraju nie op🤬la mi 3/4 pensji.
Zgłoś
takija 2013-08-21, 20:17
Czyste sk🤬isyństwo...... To ja k🤬a drzwi balotem zastawiam a oni na pozłacanych k🤬a moimi złotówkami fotelach siedzą...
Zgłoś
abdul 2013-08-21, 20:49
jak kto lubi, tak ma

podpis użytkownika

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-21, 21:20
Panowie i Panie tzw dymanie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-21, 21:22
Róbcie listy i notatki gdzie jaka K🤬a z Wiejskiej mieszka, gdzie bywa, kto jest jej bliską rodziną.

Kto gdzie z kim i kiedy.

To się przyda pewnie za niedługo.
Zgłoś
Shakka Zombie 2013-08-21, 21:28
10k za fotel? plus 300 000 do zj🤬ego mózgu....
Zgłoś
Ranger 2013-08-21, 22:30
No ja p🤬lę... Tyle się mówi o kryzysie, o tym, że powinniśmy zacisnąć pasa i oszczędzać; ceny rosną, a pensje stoją w miejscu, jesteśmy jednym z najbiedniejszych krajów Europy, a ci sk🤬iele wydają 300 000 złotych na fotele, żeby im się wrzody na dupie nie zrobiły od dociskania do stołka...

Te ciężkie czasy to mit, żeby wyssać od nas jeszcze więcej kasy i usprawiedliwić swoją nieudolną politykę. Kiedy firmie dzieje się źle to tnie koszty i kalkuluje wydatki, za to rząd ma na wszystko wyj🤬e, bo tam utrzymuje się stały poziom luksusu.

Cytat:

Co do filmiku, w cywilizowanym kraju taki zakup nie stanowi problemu, jest w pełni zrozumiały. No ale to polska, czyli od razu ból dupy i k🤬ienie...

Weź nie p🤬l. Żaden burżuazyjny zakup za grubą kasę nie jest zrozumiały, kiedy społeczeństwo żyje w biedzie i martwi się o jutro... Gdyby Polska była drugim Dubajem to niech sobie i na złotych tronach siedzą, ale niestety żyjemy w państwie, które ma najdłuższy czas pracy i najniższe wynagrodzenie. Pod względem wyzysku społeczeństwa jesteśmy drugimi Chinami. Szkoda, że nie pod względem gospodarczym...
Zgłoś
Pizkes 2013-08-22, 0:21 1
mr_9mm napisał/a:

Brak mi słów.

W pełni zrozumiały?!?!?!? K🤬A JEGO MAĆ! Fotele za 13 tysięcy?! Czy Tobie się we łbie poj🤬o? Obywatele jeżdżą samochodami, kupionymi za taką kwotę, a te k🤬y krzesła kupują za 13 TYSIĘCY!

Jak można tak zmarnować pieniądze podatników?! Jak ktoś już napisał: krzesło za 200 zł by im wystarczyło, żeby sadzać te tłuste, złodziejskie, kurewskie dupska!

W pale się nie mieści! K🤬a nie zdzierżę. To za to płacę? J🤬e państwo rypie nas w dupę każdego dnia. Przecież ten kraj jest tak pop🤬lony, że bardziej już chyba nie można!

Jeżeli nie widzisz tutaj nic złego, ani dziwnego, to idź poszukaj piątej klepki, może jeszcze znajdziesz.
Zgłoś