ciekawe czy przyjdzie kiedyś piękny dzień, w którym ktoś rozliczy tych sk🤬ieli z ich złodziejstwa.
Chyba ich powaliło, w robocie siedzę 8h do 10h i mam zwykłe krzesło za 200zł czy nie mniej i nikt się tym nie przejmuje. Pomijam fakt że posłowie, zamiast faktycznie siedzieć na dupie i pracować nad ustawami, chodzą cholera wie gdzie i nawet z tych foteli nie korzystają.

Jest wygodniejsze wyjście - 28 konopnych sznurów za 20 zł/metr
Na tym powinni siedzieć tyle im wystarczy, do tego ma dodatkową funkcję jak by coś odj🤬i CIACH

podpis użytkownika
Wrzucam HARDY taśmowo
Złodziejskie k🤬y, a przeciętny Polak na 2 fotele przez rok musi zap🤬lać. K🤬y nie ludzie.
podpis użytkownika
Let's get ready to rumble!!!
Tak czasem sobie siedzę i marzę, że kiedyś odpalą piece i wywiozą te wszystkie k🤬y do Oświecimia.

Tym k🤬ą z Wiejskiej to chyba zależy na tym żeby ludzie się wk🤬ili i wyszli na ulice.
Bo takie jawne cięcie w c🤬ja to nie są żarty.
Mam cichą nadzieje że jak przyjdzie co do czego to i zaczną "toczyć się głowy- DOTA-Rasta
"
To żeby żadnej k🤬ie nie udało zwiać z kraju.
Amen.
Bo takie jawne cięcie w c🤬ja to nie są żarty.
Mam cichą nadzieje że jak przyjdzie co do czego to i zaczną "toczyć się głowy- DOTA-Rasta

To żeby żadnej k🤬ie nie udało zwiać z kraju.
Amen.
A niech mają na mój koszt, c🤬j że będę na nich j🤬 do śmierci a potem moje wnuki ale przynajmniej będzie im wygodnie

JAAAA P..........OLE. Nosi mnie jak widze taki jawny syf i złodziejstwo.
Zróbmy już ten Egipt, czy Grecje bo to przechodzi ludzkie pojęcie.
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas

Wina oczywiście idiotycznego systemu przetargów. Nikt o nich nie wie tylko kolesie i firmy którym zależy na takim syfie. Pewnie nigdzie nie był przetarg ogłoszony więc firma czy sklep z ludzkimi cenami o niczym nie wiedziały. Zamiast durnych przetargów powinni iść do ikeai i hurtem kupić 2k foteli wyszło by taniej i byłby zapas.