👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pilot się zesrał ale swoją drogą jak by wylądowali na dachu było by więcej atrakcji
Zaczęło pikać, bo nie można odpinać pasów podczas płynięcia auta

podpis użytkownika
Emerytowany saren

Buahaha dobre, półtora metra głębokości a ten osrany, że pływać nie umie. Nie ma co w tych wyścigach startują prawdziwi twardziele. Następnym razem pamiętaj o założeniu pływaczków na wyścig CIOTO.

@~A.J.K.S
Przecież dla nich to jest normalna sytuacja, taki kierwoca co jakiś czas leży w rowie. W histerie nie wpadli, nie przesadzajcie
Przecież dla nich to jest normalna sytuacja, taki kierwoca co jakiś czas leży w rowie. W histerie nie wpadli, nie przesadzajcie
"Gdzie płyniemy?"
1:42
notesu nie mieli ze notatki na hełmofonie?
Też nie u miem pływac przez cały film ani trochę się nie bałem.

1:42
notesu nie mieli ze notatki na hełmofonie?
Też nie u miem pływac przez cały film ani trochę się nie bałem.
wystarczy jakby miała 2,5m (a tyle moga mieć byle rzeczki w pewnych miejscach) i juz by sie mogli potopic.
zwlaszcza w pelnym kombinezonie, z butami itp.
zwlaszcza w pelnym kombinezonie, z butami itp.

to type r ep3 , szkoda troche fury, tym bardziej żę typowo pod rajdy chodzą 50 tyś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie