👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te "Julki" to mają większe jaja od ciebie, siedź dalej przed ekranem bohaterze.
żmij napisał/a:
Popierałem protesty Szanownych Pań (pomijając ich chamską formę) do momentu podłączenia pod nie pedalstwa.
A co to ma do rzeczy? Ty popierałeś idee czy kobiety konkretne? Ruch jest o prawo do aborcji w uzasadnionych przypadkach. Co do tego mają homosie?
BTW kierując się ta logika, to jak Twoje zdanie poparłby pedał to powinien Ci system error wyskoczyć
bartekmmm napisał/a:
Te "Julki" to mają większe jaja od ciebie, siedź dalej przed ekranem bohaterze.
Białorycerzyk... jedyne co mają to nasrane we łbie...

Zapakować do auta, zerżnąć w dupe w kilku i odstawić do domu. Ewentualnie gdzieś do lasu, niech szuka drogi. Tak - telefon zabrać...

Rebeliant napisał/a:
Gdybym był ojcem tych kurewek, to bym odsiadywał dożywocie i uciąłbym sobie też jajca, aby nie zrobić takiej krzywdy ludziom żyjącym na Ziemi. Ja pie**ole, te pustaki będą kiedyś matkami, ich dzieci będą do cna popie**olone.
Nie będą bo się wyskrobią!
będzie tylko gorzej... Patriarchat był od wieków, nie bez powodu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie