📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
żmij napisał/a:
Popierałem protesty Szanownych Pań (pomijając ich chamską formę) do momentu podłączenia pod nie pedalstwa.
A co to ma do rzeczy? Ty popierałeś idee czy kobiety konkretne? Ruch jest o prawo do aborcji w uzasadnionych przypadkach. Co do tego mają homosie?
BTW kierując się ta logika, to jak Twoje zdanie poparłby pedał to powinien Ci system error wyskoczyć
bartekmmm napisał/a:
Te "Julki" to mają większe jaja od ciebie, siedź dalej przed ekranem bohaterze.
Białorycerzyk... jedyne co mają to nasrane we łbie...
Zapakować do auta, zerżnąć w dupe w kilku i odstawić do domu. Ewentualnie gdzieś do lasu, niech szuka drogi. Tak - telefon zabrać...
Rebeliant napisał/a:
Gdybym był ojcem tych kurewek, to bym odsiadywał dożywocie i uciąłbym sobie też jajca, aby nie zrobić takiej krzywdy ludziom żyjącym na Ziemi. Ja pie**ole, te pustaki będą kiedyś matkami, ich dzieci będą do cna popie**olone.
Nie będą bo się wyskrobią!
będzie tylko gorzej... Patriarchat był od wieków, nie bez powodu.
@ProVVe
tak tylko nawiasem, lepiej rozbić na akapity żeby się lepiej czytało , ale ogólnie to spoko
tak tylko nawiasem, lepiej rozbić na akapity żeby się lepiej czytało , ale ogólnie to spoko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie