👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ProVVe
tak tylko nawiasem, lepiej rozbić na akapity żeby się lepiej czytało , ale ogólnie to spoko
tak tylko nawiasem, lepiej rozbić na akapity żeby się lepiej czytało , ale ogólnie to spoko

Vivat demokracja- obejrzałem około 45sec potem wyłączyłem dźwięk, napisałem komentarz, czyli uczcilem ten film minutą ciszy

"
emperorzbigniew
Wczoraj 21:45
5
ZOMO na usługach władzy, która ma w dupie obywateli."
Nie to tylko trzy glupie c🤬y, i nawet nie zdaja sobie sprawy ze sa na uslugach niemiec.
emperorzbigniew
Wczoraj 21:45
5
ZOMO na usługach władzy, która ma w dupie obywateli."
Nie to tylko trzy glupie c🤬y, i nawet nie zdaja sobie sprawy ze sa na uslugach niemiec.
"
Jak tak dalej pójdzie, to tego mienia będziesz miał coraz mniej, a na koniec ci upaństwowią. I tyle bedziesz miał z zamiłowania do porządku."
Ano tam lewactwo chce wlasnie zeby bylo, ale narazie u nas nie maja tak latwo na szczescie.
Jak tak dalej pójdzie, to tego mienia będziesz miał coraz mniej, a na koniec ci upaństwowią. I tyle bedziesz miał z zamiłowania do porządku."
Ano tam lewactwo chce wlasnie zeby bylo, ale narazie u nas nie maja tak latwo na szczescie.
To jest wojna! Tej siły nie powstrzymacie, jesteśmy silnymi kobietami, moje ciało moja sprawa, ***** ***, białe kaski robią laski, kobiety górą.
20 minut później:
ojej zimno, ciemno jak mam pójść do domu, co mam zrobić gdzie mam iść, nie stać mnie na ubera, usiądę, mam chorą nogę, panowie pomóżcie.
20 minut później:
ojej zimno, ciemno jak mam pójść do domu, co mam zrobić gdzie mam iść, nie stać mnie na ubera, usiądę, mam chorą nogę, panowie pomóżcie.

Noside napisał/a:
Policja to nie jest żarówka, którą można sobie wyłączyć jak się rzuca kamieniami w ludzi i dewastuje mienie, a potem włączyć, jak ktoś na to reaguje. Ba, policjanci to też są ludzie myślący. Policja zabezpieczająca taki spęd stojąc w formacji to rzecz ciężka do zrozumienia, kiedy w życiu się nie zaznało ani odrobiny dyscypliny.
Żarówka to nie jest, ale formacja wykonująca ścisłe rozkazy. Protesty kobiet można gazować i pałować, bo idą i krzyczą, ale jak chuligani zwani patriotami i narodowcami rzucają w policję kamieniami i racami to policja zła i ma stać spokojnie. Oczywiście to według polityków jedynej słusznej partii. Jest przyzwolenie, a nawet poparcie dla jednej grupy.
Działania policji były zdecydowane wobec kobiet, ale praktycznie symboliczne wobec nazioli. Dlatego w ostatnim czasie policja coraz częściej jest porównywana do milicji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie