👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy mógłby proszę ktoś poddddać tytuły 1 i 2 utworu (do 47sekundddy)?
_Ddddziekuję.
_Ddddziekuję.
Chyba tylko klaskanie przy lądowaniu samolotem jest większym wieśniactwem, niż obchodzenie swięta flagi państwa, które się opuściło lata temu i nie zamierzza wracać...

bloodwar napisał/a:
Chyba tylko klaskanie przy lądowaniu samolotem jest większym wieśniactwem, niż obchodzenie swięta flagi państwa, które się opuściło lata temu i nie zamierzza wracać...
To się nazywa patriotyzm

W stanach obchody 3 maja... w polsce leczenie kaca przez 90% narodu.... co za czasy

Przecież w Polsce za takie obchody zostalibyśmy nazwani faszystami.

Nie dość że robią nam wiochę, to jeszcze chodzą na wybory i głosują mimo że od lat w kraju nie byli i nie mają pojęcia co tu się dzieje. A nie przepraszam, mają tv trwam i tvn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie