👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Quaswerty: nie prawda, z twojego filmiku nie zobaczyłem nawet jak zacząć

Prawdziwy Polak chodzi z rozpiętą koszulą a nie tam z zwisem na szyi

Powinny być 4 szkoły duszenia k🤬a a nie p🤬lenie się z krawatem. Jak masz problem to sobie kup k🤬a na gumkę ;]

anger napisał/a:
Powinny być 4 szkoły duszenia k🤬a a nie p🤬lenie się z krawatem. Jak masz problem to sobie kup k🤬a na gumkę ;]
Zamilcz psie.

Świetnie,krawat to mi potrzebny jak odbyt w łokciu,gdzie ja to kur*a ubiorę, do roboty na magazynie?Najprędzej to go założę do trumny,tzn mi go założą...i tak pewno coś sp🤬*lą i zawiążą na ch*j mać

adekniejadek89 napisał/a:
@up
mów za siebie, ja doszedłem
weź sie k🤬a tak nie obnoś ze swoim pedalstwem pedaluchu
a co do tematu to k🤬a nie wiem co mialem napisac bo wk🤬iles mnie swoim j🤬ym pedalstwem
won k🤬a

chyba za długo na sadisticu siedzę bo jak bym nie wiązał wychodzi mi pętla na szubienice
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie