Jak na "naród" (wiem, wiem to politycy ale hamerykańce mądrzy nie są) który każdego dnia "stabilizuje" zbrojnie sytuację w tylu krajach jak i w całej swojej historii to i tak niewiele im się dostało.
p🤬lenie amerykanskie, to tak duzy kraj w ktorym dzieje sie tak duzo, ze na kazdy tydzien roku mozna przygotowac taka grafike, a hitler to byl wiekszy problem dla europy niz dla stanow, ktorzy do 41 roku siedzieli na swoim j🤬ym kontynencie i bali sie ruszyc palcem.Gdyby ruszyli dupska juz nie mowie w obronie polski ale chociaz francji, oszczedzili by te miliony istnien o ktorych tak hucznie amerykanie mowia do dzisiaj, zwlaszcza zydach.
Co nie dostaliście wizy?
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

Alles gute zum Geburtstag Adolfie! Gdyby żył kończyłby 124 lata

myślicie, że jesteście sadole jak napiszecie parę miłych słów o Hitlerze? C🤬ja do ryja pajace za czczenie jego urodzin.
podpis użytkownika
VT700 85'

Chłopaki tak sobie piszą o tych urodzinach a wy dupę spinacie... Czarny c🤬j ci w dupę Adolfie na urodziny ;]