I niemożliwe jest że znajdzie się choć jedna osoba, która by się nie uśmiechnęła podczas przejażdżki tą suprą
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
I niemożliwe jest że znajdzie się choć jedna osoba, która by się nie uśmiechnęła podczas przejażdżki tą suprą
Padaka kocha Supry:) Z tym, że w tych autach, z Supry pozostała co najwyżej nazwa
Padaka- znajdź teraz wytłumaczenie na kontrolkę hamulca ręcznego na obrotomierzu:)
ten wasz "ręczny" to nie ręczny tylko wyłączona kontrola trakcji znawcy.
Nie przerobiona supra też jest cudna w oryginalnym wyglądzie (co najwyżej aluski i mały spojlerek na tył) Szkoda, że zajebiście awaryjna i nadsterowna
A na filmie masz kontrolkę Pomarańczową Czyli ostrzegawczą
Zdałbyś kiedyś test na prawko to byś wiedział
kanapkazesrem napisał/a:
Padaka- znajdź teraz wytłumaczenie na kontrolkę hamulca ręcznego na obrotomierzu:)
No_Problems napisał/a:
Dalton ?
Bugatti Veyron (seria) 0-300km/h w 16,7s. Więc o co chodzi ? (sprawdzić se w google . pl
Zwracam honor z tym hamulcem ręcznym.
A propo kolorów to jest facetem i mam tylko podstawową paletę gam...
A w sprawie prawka, to patrząc na twój wiek mam je przynajmniej 2 lata dłużej niż Ty synku;)
A propo kolorów to jest facetem i mam tylko podstawową paletę gam...
A w sprawie prawka, to patrząc na twój wiek mam je przynajmniej 2 lata dłużej niż Ty synku;)
heski997, ale bugatti nie dość że drogi w cholere to brzydki
Supre kupujesz za 25tys $ , robisz za 40 i masz taką samą (jak nie większą) moc co veyron
Supre kupujesz za 25tys $ , robisz za 40 i masz taką samą (jak nie większą) moc co veyron
@up
To wytłumacz to debilu, a nie pajacujesz z pajacowaniem. Dla mnie to podnośnik
To wytłumacz to debilu, a nie pajacujesz z pajacowaniem. Dla mnie to podnośnik
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie