👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli wg ciebie gotowiec to znaleziony film na joemonsterze? tak samo moge powiedziec o innych filmikach czy artykułach bo widziałem je na Youtubie czy jakiś inncyh stronkach. Zauważ że 3/4 ludzi tutaj nie zagląda na inne strony, jest kilka osób ktore regularnie wrzucają jakieś filmiki. Kiedyś zaglądałem na joemostera i zauważyłem, że tak samo tam znajdują sie filmiki, które tu były prędzej

No mi sie wydaje że w erze facebooka nudy sesji ferii czego można sobie wymyśleć 3/4 ludzi wchodzi na sadola na joemonstera na smoga itp. A tak w ogole to nie porównuj joemonstera do youtuba i chyba nie wiesz o co mi chodzi. Znalazłes odjeb filmik na youtube ktory ma powiedzmy 300 obejrzen czyli mało promujesz go na sadolu na 300tys obejrzen i jestes gosc

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie