👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojsko ma przetargi od znajomych i podstawionych, wystarczy popatrzeć co nasi kupują, nie nasze krajowe, nie najlepsze, kupią jakiś badziew, kyoś przytuli kopertę, a w razie wojny będziemy mieli koreańskie czołgi i szkoleniowe samoloty
DMT napisał/a:
...Pomyślcie jaką technologię musi mieć wojsko...
No.... ruskie zwłaszcza

Wojsko to inny świat. Oglądamy co się dzieje na Ukrainie - tam amatorzy i hobbyści napędzili wykorzystanie dronów w celach rozrywkowych.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Wojsko taką technologię miało 10 jak nie więcej lat temu. Lepiej pomyśleć czym mogą aktualnie dysponować
Czy już macie zdalne nauczanie? Nazwa portalu oraz wytyczne portalu wskazują jedno, daj dobre nagranie/film/zdjęcie oraz bądź normalny na forum. Jestem biernym użytkownikiem bo mam taką naturę. Pamiętam tematy z 2011 a teraz. A teraz to gówno i kopie z krejszi szita, ded hałsa, kaotika, rottena etc. Mam przeczytane mądrości psychopatów oraz medycynę sądowa bo początki portalu do tego prowadziły. To było ciekawe i sensowne. A teraz to nie pasuję do tego portalu.
Sporo czasu nie wchodzilem, patrze, dalej sadistic zasmiecony takim gownem
nie o takiego sadistica nic nie robilem
nie o takiego sadistica nic nie robilem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie