Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:17
Kiedyś zastanawiałem się czy istnieją "Pedofilki" albo "Pedofilożki" .... Otóż są w Anglii ...

Cytat:

36-letniej Angeli Sullivan grozi dożywocie, po tym jak przyznała się do uprawiania seksu z 12-latkiem przed sądem w brytyjskim Middlesbrough. Kobieta uprawiała seks z chłopcem 191 razy - każdy odnotowywała w pamiętniku, a po setnym zbliżeniu kupiła dziecku w prezencie buty sportowe. Grozi jej dożywocie - donosi "Daily Mail".

....ciach....

Cytat:

Podczas jej zatrzymania przez policję w październiku ubiegłego roku policja znalazła w mieszkaniu pamiętnik, a w nim 191 gwiazdek - każda upamiętniająca jeden stosunek z dzieckiem. Studiujący pamiętnik śledczy wyczytali też m.in., że kobieta podarowała swojemu "kochankowi" parę sportowych butów jako prezent po ich setnym zbliżeniu.

I jeszcze owa gwiazda :

LINK
Zgłoś
Gondone 2010-01-20, 8:30
słomcia napisał/a:

dzieciak doświadczenia nabrał i teraz będzie brylował wśród koleżanek a tak swoją drogą dożywocie to chyba przesada, młody w końcu też brał w tym aktywny udział hiehie

szkoda, ze tobie się taka zajebista szkoła zycia nie tafiła.
moze bys sie zastanowiła co piszesz.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 8:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dalione 2010-01-20, 8:57 2
Fajna lala.
Zgłoś
Gondone 2010-01-20, 8:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 8:59
A oto i sprawcy zamieszania uciekły za granicę i wiodą beztroskie życie na ulicach miasta gdzie do okola sami żółci pedryle[img:327b547f2d]http://www.totalizm.pl/korea/buty_sportowe.jpg[/img:327b547f2d]
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 11:23
Dzieciak musiał być zdesperowany skoro wziął się za taką babę...
Zgłoś
gumol 2010-01-20, 12:29
gdyby była fajna dupcia to by sie nie wydało
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 15:18
Nie wiem co gorsze, być pedofilożką (spodobało mi się to słowo) i uprawiać seks z 12 latkiem czy być 12 latkiem i uprawiać seks z hipopotamem.
Zgłoś
riodoro1 2010-01-20, 15:28
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 16:17
Jak chciał, to w czym problem?
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-20, 16:53
Zgłoś
Gondone 2010-01-22, 8:09
roksa.pl/lpl/anonse.php?r=panowie <uwaga, treść erotyczna>

jak to nie ma męskich prostytutek?

ja nie twierdze, że gw🤬tów na facetach jest tak samo duzo.
ale zdarzają sie. i są o tyle cięższe do zniesienia, ze właściwie nie ma jak ich zgłosić.
pamiętam jeszcze historię o kolesiu, który nocował w domu swojej dziewczyniny, a obudził się z teściową na sobie...
tak jak nie kazdy wytrysk nie zawsze oznacza orgazm, tak nie kazdy wzwód oznacza, ze sie koniecznie chce dymać.
ot, przyroda

tyle z mojej strony w temacie
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 13:47
trzeba miec totalna znieczulice moralna zeby tak poprostu dziecku odebrac dzieciństwo. najleprza kara dla niej byloby zaszyc drogi rodne i nafaszerowac taabletkami na zmniejszenie popedu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 1:23
Zgłoś
Psychiczny 2010-02-19, 15:39
Teraz do końca życia sex będzie postrzegał jako'' połow na wieloryba''
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem