Kiedyś zastanawiałem się czy istnieją "Pedofilki" albo "Pedofilożki" .... Otóż są w Anglii ...
Cytat:
36-letniej Angeli Sullivan grozi dożywocie, po tym jak przyznała się do uprawiania seksu z 12-latkiem przed sądem w brytyjskim Middlesbrough. Kobieta uprawiała seks z chłopcem 191 razy - każdy odnotowywała w pamiętniku, a po setnym zbliżeniu kupiła dziecku w prezencie buty sportowe. Grozi jej dożywocie - donosi "Daily Mail".
....ciach....
Cytat:
Podczas jej zatrzymania przez policję w październiku ubiegłego roku policja znalazła w mieszkaniu pamiętnik, a w nim 191 gwiazdek - każda upamiętniająca jeden stosunek z dzieckiem. Studiujący pamiętnik śledczy wyczytali też m.in., że kobieta podarowała swojemu "kochankowi" parę sportowych butów jako prezent po ich setnym zbliżeniu.
I jeszcze owa gwiazda :
LINK
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerzę to mnie też to zawsze zastanawiało, czy bywają kobiety mające słabość do nieletnich. Jak widać ten problem nie omija również Pań.
konto usunięte
2010-01-19, 21:31
dzieciak doświadczenia nabrał i teraz będzie brylował wśród koleżanek

a tak swoją drogą dożywocie to chyba przesada, młody w końcu też brał w tym aktywny udział hiehie
i w dodatku dostał buty sportowe !
ale z taką babą ... ja bym miał koszmary do końca życia chyba ...
konto usunięte
2010-01-19, 21:55
12 lat to jeszcze dzieciak , jemu juz tam wszystko dziala jak powinno ;o?
vass
2010-01-19, 22:02
myownspace - działa, ja waliłem konia od 11

i myślałem o pani od biologi
dożywocie? phi!
KARA ŚMIERCI DLA WIELORYBA!
uff, uniosłem się
konto usunięte
2010-01-19, 22:57
Gdyby to była jakaś laska nimfomanka to mógłby nabrać doświadczenia, ale tu taki wieloryb... dzieciak będzie miał skrzywienie moralne do końca życia
konto usunięte
2010-01-19, 23:37
patrząc na nią to stwierdzam że nie ma takiej pary adidasów dla której gotów byłbym na takie poświęcenie
wexors napisał/a:
patrząc na nią to stwierdzam że nie ma takiej pary adidasów dla której gotów byłbym na takie poświęcenie
Podobno niektórzy młodzi chłopcy nie takie rzeczy robią za snickersa
konto usunięte
2010-01-20, 0:11
jak jesteś duchownym to owszem
tzn.
konto usunięte
2010-01-20, 1:21
"po setnym zbliżeniu kupiła dziecku w prezencie buty sportowe. Grozi jej dożywocie" Bo to złe buty były...
konto usunięte
2010-01-20, 1:47
Zniszczyli dziecku szanse otrzymania kolejnego prezentu... a tylko 9 gwiazdek brakowało do nowych spodni
konto usunięte
2010-01-20, 6:53
szkoda, że nie załapał się na dwu setny raz, dostał by sportową koszulkę. x d