📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Mozecie mi warny dawac, bo to politycznie poprawne, ale podejrzewam, ze sporo osob sie ze mna zgadza.
Edit: to nie bylo stwierdzenie w stylu "bede sie teraz klocil jak debil i napisze jeszcze kilka rasistowskich komentarzy, bo mam racje", tylko raczej- napisane, zwarnowane, ale prawda : P Moze jedynie troche zle przekazana, bo pod wplywem emocji ; )
Edit: to nie bylo stwierdzenie w stylu "bede sie teraz klocil jak debil i napisze jeszcze kilka rasistowskich komentarzy, bo mam racje", tylko raczej- napisane, zwarnowane, ale prawda : P Moze jedynie troche zle przekazana, bo pod wplywem emocji ; )
Cytat:
Mozecie mi warny dawac
Bez przesady, jak nazbierasz odpowiednią wartość to nic już nie napiszesz.
@Leouch
Koles sie pomylil z tymi "11 tys", bo chwile wczesniej mowi, ze to 111 tysiecy : P A nastepny blad, czyli te 300 tysiecy, to blad tlumacza. Koles sie pomylil, zaczal czytac "300 tysiecy..." po czym sie poprawil i powiedzial te "37 tysiecy". Wyraznie to slychac.
Koles sie pomylil z tymi "11 tys", bo chwile wczesniej mowi, ze to 111 tysiecy : P A nastepny blad, czyli te 300 tysiecy, to blad tlumacza. Koles sie pomylil, zaczal czytac "300 tysiecy..." po czym sie poprawil i powiedzial te "37 tysiecy". Wyraznie to slychac.
@dth " Za 20 lat czarni beda mieli miejsca u nas w sejmie"
Przespałeś, jest John Godson
Przespałeś, jest John Godson
wniosek? w 2005 statystycznie 37000 białych kobiet donosiło na policję i ani jedna czarna
Andrev napisał/a:
Wniosek: gwałćmy czarne kobiety... tylko kto ja nam przed gw🤬tem umyje?
umyje?? To by trzeba było wyparzać...
Andrev napisał/a:
Wniosek: gwałćmy czarne kobiety... tylko kto ja nam przed gw🤬tem umyje?
a kto nam umyje twoją mame ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie