👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po prostu biali nie chcą gw🤬cić czarnych kobiet... Dla mnie to zrozumiałe.
Uwielbiam statystykę, w rękach odpowiednich ludzi można nią udowodnić praktycznie wszystko! A jak dane nie wychodzą po naszemu to zawsze możemy kilka tysięcy czarnych kobiet zgw🤬conych przez białych przemilczeć, nikt pewnie nie zauważy bo 99% internautów to debile! (bez urazy, Wy to oczywiście 1%

Liczby mówią same za siebie. Poszukajcie sobie, takie dane są ogólnie dostępne.

Wniosek: gwałćmy czarne kobiety... tylko kto ja nam przed gw🤬tem umyje?
Hmm mopzna zadac pytanie, ile czarnych kobiet zostalo zgwalconych przez handlarzy niewolnikow przez ostatnie 500 lat. Mysle, ze niestety liczby nic nie udokumentuja, bo ktoz to wtedy liczyl, ktoz sie tym [przejmowal? mamy jednak przeczucie, ze to by bylo bardzo brzydkim markerem naszej rasy, tak gwoli sprawiedliwosci.
\Swoja droga ciekawe ilu bilaych mezczyzn zgwalcilo bilae kobiety w roku 2005 w USA?
\Swoja droga ciekawe ilu bilaych mezczyzn zgwalcilo bilae kobiety w roku 2005 w USA?

najlepsze jest to ze ile by nie bylo filmikow tego typu to i tak lewackie mordy nie zostaja zamkniete

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie