Część reportażu amerykańskiego reportera który był naocznym świadkiem wydarzeń 39 w Warszawie. Julen Bryan - tak się nazywał ten reporter zdołał wynieść rolki z nagraniami poza okupowana Warszawę, pomimo kontroli gestapo. Po powrocie do kraju jego dokument wyświetlano w kinach US (inf z sekcji komentarzy youtube)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
ZATORZE napisał/a:
Kiedy oddadzą nam pieniądze za te krzywdy ?
Chyba nigdy bo oni wolą czarne pały obrabiać i turecku dupy lizać.
Vinyl napisał/a:
Halman ty matiozny Polak
Tu taki rodzynek historyczny a ten koloryzowania bo sam tym na chleb zarabia eh
Nie tam, po prostu mu się przypomniały jego kolorowanki. Podobnie między liniami się nie umie trzymać.
@up czasem gowniakowi taka legend sprzedac niż praw dr
Nienawiść między narodami z dnia na dzień się nie rodzi, a jeżeli mądra to życie ratuje
*Lepiej niż prawdę*
Nienawiść między narodami z dnia na dzień się nie rodzi, a jeżeli mądra to życie ratuje
*Lepiej niż prawdę*
T3RMINATOR napisał/a:
Chyba nigdy bo oni wolą czarne pały obrabiać i turecku dupy lizać.
Przeciez oddają,sprzedajac ze łzami w oczach 1,9 tdi.
uuła taki film z poczekalni wyszedł. Na dokumentalnych nie wylądował. Chłopie sukces. Ja te piwa to bym mnożył razy 3 co najmniej na twoim miejscu
.
Ja Cie vinyl proszę pisz wolniej i skup się na tym co chcesz przekazać, bo ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.
I tak patrzę na otaczający mnie świat i nasuwa się jeden wniosek, że rodacy nie uczą się na błędach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie