Ostatni strzał całkiem całkiem
Te darcie ryja odróżnia właśnie kobiety od ludzi.

co jak co ale rozegrały to logicznie
jedna płoszy
druga wystraszonego intruza wyp🤬ala w stronę schodów więc szczur będzie sp🤬alał na dół
ale żeby nie sp🤬olił do piwnicy to trzecia na parterze przy drzwiach wyp🤬ala go strzałem z miotły na podwórze
Piękne
jedna płoszy
druga wystraszonego intruza wyp🤬ala w stronę schodów więc szczur będzie sp🤬alał na dół
ale żeby nie sp🤬olił do piwnicy to trzecia na parterze przy drzwiach wyp🤬ala go strzałem z miotły na podwórze
Piękne

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
No przyznam się, że spodziewałem się jakiegoś faila gdzie wszystkie w panice odwalą jakąś maniane. Akcja wyszła zaś bardzo sprawnie.
:mysle:
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:

dumad napisał/a:
co jak co ale rozegrały to logicznie
jedna płoszy
Piękne![]()
Nie ma co się dziwić. Cztery kobiece głowy to jak jedna ludzka.

kto zauważył ? pod dzisiejszym jakimś filmikiem nie pamiętam jakim pojawił się komentarz od BongMan klikłem od razu na jego profil ale komentarza już nie było na jego koncie ani pod tym filmikiem widział to ktoś?? koment. był na kilka sekund
czyżby żył ?
czyżby żył ?
K🤬a tak całkiem szczerze myszy,szczury i inne tego typu małe gówna są zwierzętami których się nie tyle co boje co brzydze.
Po raz pierwszy widzę prawidłowo wykonaną pracę zespołową u bab. Oczywiście nawet jak na ich ograniczone możliwości:)