Akcja charytatywna organizowana dla Domu Dziecka w Sieborowicach -
odnośnik do ich strony internetowej organizowana przez 4 "dżentelmenów": Karola Paciorka, Włodka Markowicza, Radka Kotarskiego i Tytusa Hołdysa.
Jak dla mnie spoko, oby więcej takich akcji, a wy co o tym sądzicie drodzy sadole? Niżej dałem resztę filmików, gdzie "twórcy" akcji wypowiadają się na jej temat.
Więcej na:
Facebook
Radek Kotarski:
Tytus Hołdys:
Włodek Markowicz:
Karol Paciorek:
Kotarski chyba po ostrym melanżu, oglądam jego filmy na bieżąco różnica jest. Browar na kaca
MAFIA DLA PSA K🤬AA
Masz mordę nie w tamburyn
yeeaaa to są akcje, a nie k🤬a powtarzanie "twój 1%" przez j🤬ych tevaenowych lewaków na wizji
A nie, sorki, to nie mafia dla psa dla domu dla dziecka ;/
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
@luka5z Propsy popieram
Konto usunięte
2013-05-31, 23:08
SZAJBAAA napisał/a:
No i co z tego że lans?
Robią coś pożytecznego, a że przez to staną się bardziej rozpoznawalni? Co z tego.
A Owsiak i WOŚP to nie jest lans po całości?
Owsik? Mówisz o tym dziadzie który z Wielkiej Orkiestry zrobił sobie niezłe źródło dochodu dla siebie i całej swojej rodzinki? Tfuu na pasożyta. Aha i j🤬 vlogerów.
Mówię jak jest

Radosław Kotarski, Sieborowice.
Ten to chyba ma internet :p
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
Konto usunięte
2013-05-31, 23:25
Ale kogoś dupa piecze. Normalnie jakby byli z domów dziecka, nieopodal seminarium...
A akcja jak najbardziej pozytywna. Tym bardziej, że oni mają większą siłę przebicia niż "gwiazdy" telewizji.
Konto usunięte
2013-05-31, 23:26
@luka5z
Jeżeli 100% z koszulek idzie na dom dziecka to albo są one sponsorowane, albo łożą na nie z własnej kieszeni. No, ewentualnie płaci za nie dom dziecka. A jeżeli dla ciebie pracą jest tylko zap🤬lanie na budowie 12 godzin dziennie to dołożę się i z 666duchem wyślę ci kasę na lekarza. Co zresztą nie zmienia faktu, że koszulki i tak nie kupię. Prędzej bym dzieciaka adoptował.
Normalnie żal dupe ściska jak wiedzę komentarze niektórych. Kolesie zrobili fajną akcje już chyba po raz 3, chcą pomóc i fajnie. W internetach to k🤬a tylko z falą hejtu się można zderzyć, siedzi jeden z drugim przed komputerem c🤬ja w życiu zrobił ale ile i czego kto nakradł to wie najwięcej.
Konto usunięte
2013-05-31, 23:40
Najgorszy content na youtube ; (nie mówiąc o Polimatach) . Zawiodłem się troszkę na Radku , ale jak już pomagać to pomagać . Czyż nie ?
Konto usunięte
2013-06-01, 0:21
Ta, biora sobie procent. Szczegolnie ze kase przesyla sie prosto do domu dziecka. Zdobadzcie troche informacji o czym piszecie zanim cos napiszecie.
Konto usunięte
2013-06-01, 1:09
mi się akcja podoba, w przeciwieństwie do was wyśle im pewnie z dychę (grosik do grosika) a wam tu wszystkim zgromadzonym napinaczom serdeczny c🤬j w dupę
Konto usunięte
2013-06-01, 3:13
jakie p🤬lenie w tym temacie, mam nadzieje ze ktos kiedys wylansuje sie w akcji zbierania na koze, żebyscie mogli coś por🤬ać, tak wam ciezko cos dac, DLACZEGO ON A NIE JA?! c🤬j wam w dupe i na imię, nie zbiedniejecie burżuje.
a z resztą, dac na psy zle, dac na dom dziecka zle, dac na chore dzieci zle, dac na maxa zle, dac na coklwiek problem, ale w supermarkecie reklamy r🤬ają was jak tylko chcą tego producenci, rozp🤬zielacie pieniądze na byle gówno, ale dobra wasza FORSA wasze ŻYCIE, tylko nie jebcie smutów tutaj o tym jakie to złe i niedobre. Nie dacie wy , da kto inny - normalny.
psy ogrodnika, stfu..
To teraz niech beda tacy harytatywni bez kamer i promowania sie jako filantrop internetu a beda dla mnie kims wiecej niz wygolonymi pedo hipsterami.
A fora to Ci się przypadkiem nie pop🤬liły ?