Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu

Akcja charytatywna organizowana dla Domu Dziecka w Sieborowicach - odnośnik do ich strony internetowej organizowana przez 4 "dżentelmenów": Karola Paciorka, Włodka Markowicza, Radka Kotarskiego i Tytusa Hołdysa.

Jak dla mnie spoko, oby więcej takich akcji, a wy co o tym sądzicie drodzy sadole? Niżej dałem resztę filmików, gdzie "twórcy" akcji wypowiadają się na jej temat.

Więcej na:
Facebook

Radek Kotarski:

Tytus Hołdys:

Włodek Markowicz:

Karol Paciorek:

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masterwow 2013-05-31, 22:37
Kotarski chyba po ostrym melanżu, oglądam jego filmy na bieżąco różnica jest. Browar na kaca
Zgłoś
KMD 2013-05-31, 22:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Verdourth 2013-05-31, 22:45
@luka5z Propsy popieram
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KMD 2013-05-31, 23:14
Mówię jak jest Radosław Kotarski, Sieborowice.
Ten to chyba ma internet :p
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:25 8
Ale kogoś dupa piecze. Normalnie jakby byli z domów dziecka, nieopodal seminarium...
A akcja jak najbardziej pozytywna. Tym bardziej, że oni mają większą siłę przebicia niż "gwiazdy" telewizji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:26 1
Zgłoś
Komun3 2013-05-31, 23:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:40
Najgorszy content na youtube ; (nie mówiąc o Polimatach) . Zawiodłem się troszkę na Radku , ale jak już pomagać to pomagać . Czyż nie ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 0:21
Ta, biora sobie procent. Szczegolnie ze kase przesyla sie prosto do domu dziecka. Zdobadzcie troche informacji o czym piszecie zanim cos napiszecie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 1:09
Zgłoś
pit@ 2013-06-01, 2:47
Koszulki kupione.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 3:13
Zgłoś
Irenvelle 2013-06-01, 6:21
To teraz niech beda tacy harytatywni bez kamer i promowania sie jako filantrop internetu a beda dla mnie kims wiecej niz wygolonymi pedo hipsterami.
Zgłoś
b3mol 2013-06-01, 6:53 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem