Akcja charytatywna organizowana dla Domu Dziecka w Sieborowicach -
odnośnik do ich strony internetowej organizowana przez 4 "dżentelmenów": Karola Paciorka, Włodka Markowicza, Radka Kotarskiego i Tytusa Hołdysa.
Jak dla mnie spoko, oby więcej takich akcji, a wy co o tym sądzicie drodzy sadole? Niżej dałem resztę filmików, gdzie "twórcy" akcji wypowiadają się na jej temat.
Więcej na:
Facebook
Radek Kotarski:
Tytus Hołdys:
Włodek Markowicz:
Karol Paciorek:
Miło z ich strony. Ciekawa akcja więcej takich
Konto usunięte
2013-05-31, 14:12
ja sądze, że c🤬j im w dupe
zamiast sie lansowac, niech idą do roboty i sami dadzą kase
Konto usunięte
2013-05-31, 14:34
A MY sądzimy, że po tej akcji powinno ci być ciut bardziej komfortowo w tym Domu Dziecka w Sieborowicach...
@luka5z
Daj numer konta, zrobię Ci przelew na wizytę do lekarza.
Jak widzisz nie lansują się w tym momencie i namawiają do szczytnej akcji. Poza tym, nagrywanie filmików to jest po części ich praca - sponsorzy, reklamy. Sam chciałbyś być na miejscu któregoś z nich.
"4 dżentelmenów" hahaha chyba 4 sprzedajne kur** bo jakiś % sobie odliczą od tej całej akcji.
Konto usunięte
2013-05-31, 15:39
lans na pomocy ? hmyyy
byli w tvn poranek
Konto usunięte
2013-05-31, 15:44
No i co z tego że lans?
Robią coś pożytecznego, a że przez to staną się bardziej rozpoznawalni? Co z tego.
A Owsiak i WOŚP to nie jest lans po całości?
Konto usunięte
2013-05-31, 15:51
666duch napisał/a:
@luka5z
Daj numer konta, zrobię Ci przelew na wizytę do lekarza.
Jak widzisz nie lansują się w tym momencie i namawiają do szczytnej akcji. Poza tym, nagrywanie filmików to jest po części ich praca - sponsorzy, reklamy. Sam chciałbyś być na miejscu któregoś z nich.
i tak nic mi nie wyslesz kłamco
wierz mi, ze nie chciałbym
a smieszni sa ludzie ktorzy wierza w takie "akcje"
SZAJBAAA napisał/a:
A Owsiak i WOŚP to nie jest lans po całości?
a czy ktoś mowil cos o owsiaku i brudasach?
Konto usunięte
2013-05-31, 17:02
Dobra k🤬a, nawet tego nie oglądam a wy się jaracie filmem. Te dzieci z domu dziecka nie żyją w biedzie, właśnie mają zajebiście pod względem materialnym nic im nie brakuje, wycieczki itp. U mnie nie daleko jest dom dziecka , i z tych darów np. zbiórka zabawek, jest wyp🤬alane wszystko jak leci do kosza, a żarcie to ponoć po sufitach lata...
@wujcio i to "ponoć" to jest słowo kluczowe. A tak na marginesie: co byś wolał mieć? Zabawki, wycieczki, latające po sufitach żarcie... czy rodziców?
Konto usunięte
2013-05-31, 18:49
@benykuleczka84 : Wiedziałem, oczywiście że rodziców. Ale zauważ, specjalnie użyłem zwrotu, że pod względem MATERIALNYM nic nie brakuje. Nie mają źle powaga.
Konto usunięte
2013-05-31, 22:23
wy tępe dzidy zapominacie na jakim portalu się znajdujecie.
Skąd tacy jak luka5z się biorą?! Sam pewnie nic bezinteresownie nie zrobi dla innych, a jedyne na co go stać to napisać "ch*j im w dupe".
Konto usunięte
2013-05-31, 22:28
To Ci debile od Lekko Stronniczy?