Murzyni okradający ż🤬da. Miód na moje zmęczone oczy.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
czy ktoś mnie oświeci - gdzie takie akcje mają miejsce? to jakiś cywilizowany kraj czy batustan?
poznan2000 napisał/a:
czy ktoś mnie oświeci - gdzie takie akcje mają miejsce? to jakiś cywilizowany kraj czy batustan?
Usa, Los Angeles
Mi to śmierdzi wyłudzeniem odszkodowania. W takich dzielnicach raczej nie ma wielu klientów ( którzy płacą ).
ufok napisał/a:
W USA sami sobie to nawieźli jako gatunek inwazyjny. Nie myl z tym co się dzieje w Europie
Masz częściowo rację, ale jest pewne "ale".
Za Bidena do USA napłynęło dodatkowo ponad 10 milionów imigrantów z Meksyku, Hondurasu, Salwadoru, Kolumbii ita, więc wbrew pozorom
problem jest bardzo podobny
Maniecky napisał/a:
W jakich dzielnicach? Ty myslisz ze ktos otworzyl sklep jubilerski w czarnej dzielni? Zeby wyludzic odszkodowanie?? To chyba jakis mistrz od profitow rownie madry jak ty.
A ty slyszales za cz🤬chy w stanach to mobilne sa a takie sceny sa tam codziennoscia we wszystkich utpoijnych metropoliach zarzadzanych przez lewakow?
Boże jaki ty mądry jesteś, pewnie po Gimbazie. Zapomniałeś dodać że w hameryce byłeś i już to wszystko widziałeś.
Ej, to nie jest ten sklep z filmu ilość tam stron dalej? Tydzień temu chyba było dodane coś z kamery wewnętrznej, które nagrała zbiegowisko małpek właśnie do jubilera.