Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
40 osób "na pace"
Konto usunięte • 2014-07-19, 18:14
Cytat:

Lubuscy policjanci zatrzymali do kontroli ciężarowego stara. W trakcie sprawdzania auta wyszło na jaw, że kierowca na pace samochodu przewoził...40 osób! Funkcjonariusze zatrzymali mu uprawnienia i skierowali w tej sprawie wniosek do sądu. Jak sądzicie, czy nieodpowiedzialność uczestników ruchu ma jakiekolwiek granice...?

Ciekawią mnie efekty ewentualnego wypadku
Zgłoś
urteusz 2014-07-20, 2:41
Jemu to przyp🤬ola jakas kare. A ten c🤬j co po warszawie jezdzil 200 na godzinę to nie dostanie nic. K🤬a sprawiedliwosc.

podpis użytkownika

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
firestone89 2014-07-20, 2:55
ja tam 29 naliczylem, ale moglem sie pomylic jak kilku naraz wychodzilo
Zgłoś
Konto usunięte 2014-07-20, 3:08
Źle zrobił, ja bym ich wysadził zaraz po przekroczeniu granicy.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-07-20, 7:47
bloodwar napisał/a:

jadąc na trzeźwo, spokojnie te przepisowe 70-90 na godzinę i to na dodatek czymś znacznie większym niż osobówka raczej trudno o wypadek

niby racja, ale weź też pod uwagę, że nie każdy wypadek spowodowany jest Twoją winą.

Niemal wszystkie nagłośnione w mediach zdarzenia z udziałem pojazdów przewożących ludzi w ten sposób, były spowodowane przez inny pojazd.
Zgłoś
jarobtm 2014-07-20, 8:12
kmils21 napisał/a:

Byli tak dobrze upchani, że nikomu by się nic nie stało.

Dokładnie, amortyzacja zbiorowa

podpis użytkownika

Nic ....
Zgłoś
woofer51 2014-07-20, 8:24 1
star z windą to dopiero k🤬a lans
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-07-20, 8:34
No i zobaczcie panowie i panie nastała wolność a w raz z nią cała masa różnych przepisów zakazów i nakazów .
Jeszcze 30 lat temu nie było by problemu bo ludzie jadą do pracy , 60 lat temu była to norma bo był plan d 6-cio letni do wykonania .
A dziś ? dziś takie rzeczy są codziennością w trzecim świecie .
I wiecie co w tym trzecim świecie mają k🤬a więcej wolności i swobody niż my k🤬a w cywilizowanej UE .
Tam nie przyjdzie strażnik miejski i nie spisze nikogo za handel na ulicy .
I nie pisać że jak się nie podoba to wypad do trzeciego świata bo do 1992 roku też u nas można było handlować gruchą i pietruchą na ulicy a za zaradność jak w przypadku tego kierowcy nikt by go nie ukarał zabraniem prawa jazdy .

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś