Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
400km/h po drodze publicznej
InnyName • 2016-07-04, 21:37
4złote po "drodze publicznej", droga jeszcze nie oddana do użytku.
Na 300-konnym Kawasaki H2R który rozwija te prędkość w 26 sekund
akcja dzieje się w Turcji na trasie ze Stambułu do Izmiru.

Nikt się nie rozj🤬.

tak się turasy bawią

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
tranzystor 2016-07-04, 21:55 59
MotoGdynia napisał/a:

tak się turasy bawią

Japończycy dali im motocykl, włosi kask i kombinezon. Drogę i most wybudował pewnie zachodni koncern. Jedynie turas odkręcił gaz na prostej. Są na takim poziomie technologicznym, że taki rekord mogliby bić conajwyżej na ośle, a cieszą się, jakby wnieśli wkład technologiczny.
Zgłoś
igorektgk 2016-07-04, 22:04
O ja p🤬le !
Zgłoś
S................e 2016-07-04, 22:04 11
Hmm 400km/h po prostej, nowej, kilku pasmowej i do tego pustej drodze na nowym, profi przygotowanym motocyklu... No k🤬a wyczyn w c🤬j...

Do tego jara się tym jak by na księżycu wodę znalazł. Ale no cóż zwierzakowi nie dużo trzeba do szczęścia.
Zgłoś
ritu4l 2016-07-04, 22:11 4
Droga nie oddana do użytku nie jest drogą publiczną.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
qbcki 2016-07-04, 22:26 13
400km/h to tam jest tylko na tym liczniku. Z GPSa to ledwie 350.

Dywagując.
Miałem kumpla z golfem trójką, który miał wydrukowane nakładki pod zegary i zawsze woził dupeczki z dużymi prędkościami. Podejrzane było, że golf 3 1.6 w gazie robił 95km/h na pierwszym biegu...
Zgłoś
RoboCat 2016-07-04, 22:41
Sam jestes k🤬a droga do Izmir. Przeciez to jest nowosc od dyktatora dla bogatych w istambule... most za ktorym przejazd kosztuje jedyne 130 lir chybe
Zgłoś
lobominator 2016-07-04, 23:13
Skądś znam tą muzykę i dam sobie łeb uciąć, że to soundtrack z jakiegoś filmu.
Zgłoś
zx6 2016-07-05, 0:15 1
Cytat:

Hmm 400km/h po prostej, nowej, kilku pasmowej i do tego pustej drodze na nowym, profi przygotowanym motocyklu... No k🤬a wyczyn w c🤬j...

Przeciez to reklama, h2r mozesz kupic w salonie. Jakies 15 lat temu wchodzila hayabusa, robila 300km/h i reklamowana byla w ten sam sposob.
Zgłoś
d................d 2016-07-05, 0:18
drze k🤬a dobrze, kawa dobra:) taki veyron moturowy obecnie. kilka lat i sebixy będą śmigać na takich niestety...
Zgłoś
S................e 2016-07-05, 1:00 2
zx6 napisał/a:

Przeciez to reklama, h2r mozesz kupic w salonie. Jakies 15 lat temu wchodzila hayabusa, robila 300km/h i reklamowana byla w ten sam sposob.

Reklama czy nie wieje to c🤬jem na kilometr.
Zgłoś
C................4 2016-07-05, 1:20
Kawasaki H2R, piękna maszyna
Zgłoś
InnyName 2016-07-05, 6:17
Biadolicie, oddał bym nerkę, płuco i 2l krwi za tą kawę, mimo ze bym nie miał gdzie nią jeździć

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
lipnekonto258 2016-07-05, 10:49
@tranzystor - pohamuj ból dupy. Większość tureckiego przemysłu/gospodarki jest nieco poniżej poziomu Polskiego. Ale przemysł zbrojeniowy (jak i inne gałęzie gospodarki wysokich technologii) jest na poziomie Niemiec... T-129 - robią u siebie, S70 to samo, f-16 składają u siebie, czołg 4tej generacji Altay - no problemo! Innymi słowy to mu przy nich jesteśmy dziadami...
Zgłoś
bollol_stern 2016-07-05, 10:57
tranzystor napisał/a:

Japończycy dali im motocykl, włosi kask i kombinezon. Drogę i most wybudował pewnie zachodni koncern. Jedynie turas odkręcił gaz na prostej. Są na takim poziomie technologicznym, że taki rekord mogliby bić conajwyżej na ośle, a cieszą się, jakby wnieśli wkład technologiczny.

C🤬ja wiesz o Turcji. Pewnie oceniasz to z poziomu miasta na jakimś wschodzie gdzie nowością było jak wprowadzili elektroniczne kasowniki do autobusów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie