45 Rajd Cieszyńska Barbórka 2019 crash SZTURC / KURPIOS wypadek załogi z zawodnikami wszystko ok
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba było nie zap🤬lać, tylko powoli jechać. Gdzie on się tak spieszył? Mama na obiad zawołała, czy co?
Hołowczyc miał mistrza w rozp🤬alaniu auta
może z 5 rajdów skończył na mecie
Hokej to taki Najman był tylko że media go tak zachwalały bo nikogo innego nie było
konto usunięte
2019-11-18, 15:39
karokl napisał/a:
45 Rajd Cieszyńska Barbórka 2019 crash SZTURC / KURPIOS wypadek załogi z zawodnikami wszystko ok
A powinno być:
45 Rajd Cieszyńska Barbórka 2019 crash SZTURC / KURPIOS wypadek załogi z zawodnikami wszystko ok. Wszyscy nie żyją.
Typowy seba, rozwalił auto i sp🤬olił z miejsca zdarzenia
Ciekawi mnie, czy po takich wypadkach wszystko jest przywrócone do stanu pierwotnego, np czy asfalt jest naprawiony, drzewa nasadzone itd
Oczywiście że tak. I jeszcze kapliczkę św. Barbary stawiają w takim miejscu
Nie wiem co oni tam przewozili, ale sp🤬alają jak najdalej od samochodu
jaram się tym sportem, a chłopaków szkoda
konto usunięte
2019-11-18, 21:50
Mogli debile szybciej zap🤬lać. Szkoda, że przeżyli.
Byku35 napisał/a:
Hołowczyc miał mistrza w rozp🤬alaniu auta
może z 5 rajdów skończył na mecie
Hokej to taki Najman był tylko że media go tak zachwalały bo nikogo innego nie było
to nic nie wiesz o lesiu orskim, ale może kuzaja pamiętasz. Oni byli w tym lepsi
konto usunięte
2019-11-18, 23:23
206 S16 fajny samochód, ja miałem kiedyś 2.0 HDi po programie na 130km, szło jak dzikie.
Błąd w opisie trasy. Wina kierowcy, nie pilota a to pilot dostał najmocniej po dupie.
Jak bardzo trzeba mieć pusto w głowie by pytać czy "wszystko ok" gościa biegnącego z kartką z napisem "ok"?