Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2010-03-03, 13:07 1
'ty' to akronim 'Thank you'
also, rule 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 13:22
rule 1&2 newfag, now gtfo.
a, i polskie tłumaczenia ssą. naprawdę, są do bani.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 18:08 2
Jak całe to ścierwo.
Przechowalnia życiowych nieudaczników.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 19:01
ta historia bez dwóch ostatnich linijek mogla by się skończyć albo strzelaninom wywołaną przez sfrustrowanego pracownika baru albo tym ze gostek zostanie waszym szefem
Zgłoś
DjExit 2010-03-03, 19:12 4
Tutaj kolejna 4chanowa historia :

Swoja drogą sam należę do /b/rothers od 4-5lat.. I Nie prze z żadne życiowe faile bo całkiem mi idzie w życiu, ale po porstu dla fazy jaka tam panuje, specyficznego humoru oraz totalnej moralnej degeneracji Gdy już na sadistiku wchłonę codzienną dawkę "humoru" to w pasku adresu wciskam tylko "b" i firefox już wie gdzie ma mnie pokierować
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 19:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
messmaker 2010-03-03, 19:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kukiełka 2010-03-03, 20:33
Ja siedzę na /b/ pare miesięcy i do dziś nie mogę pojąć o co tam wogóle chodzi - ale wiele threadów jest poprostu śmiesznych
Czasem pojawiają sie tematy bardzo ciekawe i fajne nie tylko takie odmóżdżające
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 21:04
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 21:10
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 22:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-03, 23:06
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-04, 0:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem