Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
pfefe 2025-08-13, 10:37 1
auto pewnie kradzione więc nie szkoda
Zgłoś
JoSeed 2025-08-13, 10:41 13
Kiedyś na łuku tir zjechał na mój pas, wystraszyłam się i zjechałam na pobocze. Tam były takie "malutkie" kamyczki
Zawiesiłam się na jednym, bałam się ruszyć, zeby miski olejowej bardziej nie zniszczyć...
Na szczęście na dżentelmenelów spod pobliskiego sklepu mogłam liczyć
We czterech podnieśli moją corsę i kamyk wytoczyłam jakoś. Panowie dostali na wino, ja pojechałam dalej, bo o dziwo miska była pognieciona ale cała
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2025-08-13, 10:47 1
JoSeed napisał/a:

Kiedyś na łuku tir zjechał na mój pas, wystraszyłam się i zjechałam na pobocze. Tam były takie "malutkie" kamyczki
Zawiesiłam się na jednym, bałam się ruszyć, zeby miski olejowej bardziej nie zniszczyć...
We czterech podnieśli moją corsę i kamyk wytoczyłam jakoś. Panowie dostali na wino, ja pojechałam dalej, bo o dziwo miska była pognieciona ale cała

Zgłoś
poznan2000 2025-08-13, 10:52 2
jak on wjechał na takiego kanolda???
Zgłoś
kuba1986 2025-08-13, 13:25 2
JoSeed napisał/a:

Kłamiesz Tam nie było żadnego tira, poprostu poprawiałaś makijaż i się zagapiłaś
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-08-13, 16:18
poznan2000 napisał/a:

jak on wjechał na takiego kanolda???

Najechał kołem, zapewnie następnie dał kierownicą w lewo,albo w prawo,po czym koło spadło z kanolda,który finalnie znalazł się pod podwoziem.
Zgłoś
metyoo 2025-08-13, 17:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-08-13, 19:02
Trzeba wiedzieć, jak je zblokować. Ale głupi ci Rosjanie…
Zgłoś
Patryc 2025-08-13, 19:04
- Dziwne, w "Spintires" wychodziło...
Zgłoś
elim 2025-08-13, 19:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Markok007 2025-08-14, 22:15 1
JoSeed napisał/a:

To pozdro dla tamtego silnika, mocno wgnieciona miska = wyższy stan oleju w silniku = pewne uszkodzenie prędzej czy później.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem