👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

troche przeraża mnie to całe google, jest wszędzie, wyszukiwarka wie wszystko, ciągle zbierają dane, przeglądarka, niedawno były jakieś wiadomosci o tym że kupili jakąś zbrojeniową firemke z robotami, wyobraźcie sobie co by było gdyby nagle zaczęli wycinać z wyszukiwarki każdy wynik jaki chcą. Normalnie S-F

przeciętny kowalski przez 45 lat pracy po 8h/5 dni w tygodniu zarobi milion złoty czyli google traci więcej w 5min

Właśnie o to chodzi, że są straty. Dlaczego? Cały czas trzeba płacić pracownikom, za prąd, za łącza itp. Oprócz tego muszą zwrócić kasę reklamodawcą, których reklamy nie były wyświetlane.
Co do wykorzystania momentu przez konkurencję... Wszystkie inne wyszukiwarki by padły, bo nikt nie jest w stanie przejąć tak wielkiego ruchu.
Co do wykorzystania momentu przez konkurencję... Wszystkie inne wyszukiwarki by padły, bo nikt nie jest w stanie przejąć tak wielkiego ruchu.

No dobra przestali zarabiać, 108 tyś dolarów w p🤬du, ale jeszcze trzeba doliczyć inne koszty. Inne firmy dają zarabiać google, to jest system oparty na współzależności i one także mają straty po które mogą się zwrócić.

108 tyś.Ciekawe kto to liczył...
14000000000/365dni/24h/60min=26 636 dolców..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie