📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na szybkiego:
zacząć od 0,38 bla bla bla
1) 1,05-1,28 drze ryj
pauza
2) 1,43 bla bla bla jest duży bla, bla, bla czarny bla bla bla koniec 3,10
pauza
3) 3,18 bla, bla, bla straszy że gada z policjantem, drze ryj, koniec nagrania 4,10
pauza
4) 4,57 - to jest zajebiste do 6,50 warto
pauza
5) 7,05 chory pedał dzwoni że jego laska upadła na nóż 40 razy
zacząć od 0,38 bla bla bla
1) 1,05-1,28 drze ryj
pauza
2) 1,43 bla bla bla jest duży bla, bla, bla czarny bla bla bla koniec 3,10
pauza
3) 3,18 bla, bla, bla straszy że gada z policjantem, drze ryj, koniec nagrania 4,10
pauza
4) 4,57 - to jest zajebiste do 6,50 warto
pauza
5) 7,05 chory pedał dzwoni że jego laska upadła na nóż 40 razy

O godzinie 3 to obejrzałam i zaczęłam oglądać resztę tych filmików ze "Strach się bać"
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(
i o K*rwa jak ja się teraz boję, ciary, ledwo się mogę ruszać, niech mnie ktoś przytuuuuli ;(

Możecie się śmiać, ale to serio jest przerażające. Nawet nie umiem sobie wyobrazić co musi człowiek czuć kiedy jest aż tak przerażony i wie że zaraz zginie, to się nazywa sadystyczny materiał ! PIWKO
Benderka napisał/a:
O godzinie 3 to obejrzałam i zaczęłam oglądać resztę tych filmików ze "Strach się bać"
Jeśli jesteś sama w domu to podaj adres i za chwilę przyjadę Cię ochronić przed ewentualnymi włamaczami. Wezmę na wszelki wypadek kilka noży, żebyśmy mieli się czym bronić w razie czego. Żebyś wiedziała kogo wpuścić to będę cały w czerni w kominiarce.
2up
Przecież oni od razu wysyłają polivje.
Obejrzyj film o tym którego nazwy nie pamiętam
Wszystko się dzieje od razu jednymi kliknięciem
Przecież oni od razu wysyłają polivje.
Obejrzyj film o tym którego nazwy nie pamiętam
Wszystko się dzieje od razu jednymi kliknięciem

Taka notka do tego telefonu kobiety, która była sama z dzieckiem a ktoś się do niej włamał
Zgw🤬cił ją zanim przyjechała policja
Zgw🤬cił ją zanim przyjechała policja

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie