👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
radek225 napisał/a:
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
Z taką ripostą chłopak ma przyszłość w stand-up`ie czego mu serdecznie życzę

Misiek_KRK napisał/a:
brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
Dlatego bardzo mocno uśredniłem i zaokrąglone w dół. Typowa pomoc na budowie teraz to jet ok. 5000 na rękę. Krawcowa ok 3, co daje razem ok 10.000 zł. Obecnie nie są to porażające zarobki jak na gospodarstwo domowe, ale do godnego życia wystarczy.
radek225 napisał/a:
Ja jako budowlaniec mam 10 tys. na reke sam i to w slabszym miesiacu, takze tego.
podpis użytkownika
Niebo, to miejsce, w którym spełniają się nasze ziemskie marzenia.
Za moich czasów dyżurny przerobiłby ten minus na plus w dzienniku. Dzisiaj w erze komputerów nie wiem musicie sobie sami radzić
Za moich czasów dyżurny przerobiłby ten minus na plus w dzienniku. Dzisiaj w erze komputerów nie wiem.. Musicie sobie sami radzić

Za moich czasów dyżurny przerobiłby ten minus na plus w dzienniku. Dzisiaj w erze komputerów nie wiem.. Musicie sobie sami radzić

KeithFlint napisał/a:
Co to k***a jest Marika?
Imię to znane mi jest z Ukrainy a także z Rosji ale na stronie znaczenie-imion.net znaleźć można informację iż imię to pochodzi z węgier i wywodzi się od imienia Maria.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie