Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tuco 2022-02-11, 2:45
Mam nadzieję, że ta historia jest zmyślona.
Zgłoś
Luksus40percent 2022-02-11, 3:11 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~mg_schutze 2022-02-11, 5:58 40
Ojciec Chad:

Zgłoś
radek225 2022-02-11, 6:46 17
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
Zgłoś
Misiek_KRK 2022-02-11, 7:17 9
radek225 napisał/a:

Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.

brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
Zgłoś
Fx12 2022-02-11, 9:18 9
Z taką ripostą chłopak ma przyszłość w stand-up`ie czego mu serdecznie życzę
Zgłoś
radek225 2022-02-11, 11:05 1
Misiek_KRK napisał/a:

brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.

Dlatego bardzo mocno uśredniłem i zaokrąglone w dół. Typowa pomoc na budowie teraz to jet ok. 5000 na rękę. Krawcowa ok 3, co daje razem ok 10.000 zł. Obecnie nie są to porażające zarobki jak na gospodarstwo domowe, ale do godnego życia wystarczy.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-02-11, 11:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SLOVAN 2022-02-11, 12:16
Zgłoś
KFCnigget 2022-02-11, 13:37
Zgłoś
Madmax8000 2022-02-11, 16:13
radek225 napisał/a:

Ja jako budowlaniec mam 10 tys. na reke sam i to w slabszym miesiacu, takze tego.

podpis użytkownika

Niebo, to miejsce, w którym spełniają się nasze ziemskie marzenia.
Zgłoś
wezu69 2022-02-11, 17:47
Za moich czasów dyżurny przerobiłby ten minus na plus w dzienniku. Dzisiaj w erze komputerów nie wiem musicie sobie sami radzić

Za moich czasów dyżurny przerobiłby ten minus na plus w dzienniku. Dzisiaj w erze komputerów nie wiem.. Musicie sobie sami radzić
Zgłoś
bigaffe 2022-02-11, 18:03
Zgłoś
konto usunięte 2022-02-11, 19:31
KeithFlint napisał/a:

Co to k***a jest Marika?

Imię to znane mi jest z Ukrainy a także z Rosji ale na stronie znaczenie-imion.net znaleźć można informację iż imię to pochodzi z węgier i wywodzi się od imienia Maria.
Zgłoś
Gainer 2022-02-11, 19:32 1
Gdyby mój mlody tak zrobil to bilbym mu brawo przed tą tępą dzidą

podpis użytkownika

Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem