KeithFlint napisał/a:
Co to k🤬a jest Marika?
to takie imię z dupy.
czyli zapewne wychowawczyni mąż też nie mógł wnieść jej przez próg skoro Wojtek dostał -5 do wytrzymałości
Widocznie nauczycielka to głupia, tępa k🤬a bo synek nie obraził ją "koleżanki" żadnym patologicznym wulgaryzmem tylko inteligentnie i grzecznie ją zripostował . To ta młoda głupia, nadęta kurewka powinna dostać na łeb i uwagę za znieważenie/obrażanie kogoś kto ma inny stan posiadania to w c🤬j przykre. Te baby to zaj🤬e głupi K🤬y.
Wojtek powinien dostać +69 punktów za właściwa ripostę głupiej szmacie.
A czym on ja niby obraził bo nie bardzo rozumiem? Podejrzewam , ze nauczycielka ma sporą nadwagę...
Jakbym był rodzicem to bym w łeb wyj🤬 nauczycielce która wpisała mojemu dziecki -5 pkt
SLOVAN napisał/a:
Widocznie nauczycielka to głupia, tępa k🤬a bo synek nie obraził ją "koleżanki" żadnym patologicznym wulgaryzmem tylko inteligentnie i grzecznie ją zripostował . To ta młoda głupia, nadęta kurewka powinna dostać na łeb i uwagę za znieważenie/obrażanie kogoś kto ma inny stan posiadania to w c🤬j przykre. Te baby to zaj🤬e głupi K🤬y.
Nie wiemy, czy Marika nie została również ukarana. Pozostaje wierzyć, że nauczycielka jednak wiedziała co robi i ukarała oboje dzieciaków, aby nie wywoływać większych konfliktów z wkurzonymi jednostronnie rodzicami. Aż tak tępej k🤬y chyba nie ma, prawda? Prawda?!
Dziś biedny jutro bogaty i to działa w obie strony piwo dla chlopaka
URAGE napisał/a:
Nie wiemy, czy Marika nie została również ukarana. Pozostaje wierzyć, że nauczycielka jednak wiedziała co robi i ukarała oboje dzieciaków, aby nie wywoływać większych konfliktów z wkurzonymi jednostronnie rodzicami. Aż tak tępej k🤬y chyba nie ma, prawda? Prawda?!
No nie wiem, miejmy nadzieje...Głupi, okropny stary babsztyl.