👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się dzieje jak dzieciaki myślą, że są mądrzejsi od starych.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Za kilka lat będzie niezła cizia
Już jest fajna.
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
SirMajkel napisał/a:
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
@SirMajkel A kto tu przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci. Jesteś pewnie jedną z tych osób, która rozkłada na części tysięczne każdy dowcip i pławi się splendorem odkrywszy, że jednak żarty o wilku i zającu nie mają sensu, bo zwierzęta nie mówią.
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
Za $10 to mogłaby ciebie kopnąć z buta w tyłek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie