👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet ruski nie przezyje 2,5l wodki w takim czasie... fejk jak nie wiem co

Po mojemu, wypił, ale zaraz potem się wyrzygał, alkohol nawet się nie zdążyłby zacząć wchłaniać.
Pozostaje kwestia tego, czy to faktycznie byla wóda, bo przelać przez przełyk ponad 2l wódki w tak krótkim czasie, to cóż niewielu potrafi ;p
Pozostaje kwestia tego, czy to faktycznie byla wóda, bo przelać przez przełyk ponad 2l wódki w tak krótkim czasie, to cóż niewielu potrafi ;p
przecież tam nawet i wody nie musiało być, widać tylko że w pierwszym rzędzie kieliszków coś chlupocze

Cytat:
Kto k***a trzyma w domu 50 kieliszków?
Prawie każdy w Polsce? oO

kurcze... jestem w rozterce... myślę że fake... no ale ogórek... nie wiem nie wiem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie