👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy fake czy nie, ale dam piwo bo film spowodował że wychodzę po 50 żurawinowej do herbatki porannej.
To jest praktycznie niemożliwe
Gdyby nagrał film jak otwiera butlę po czym rozlewa w kielonki to bym uwierzył a tak mogę zwykłej kranówy wlać i też nagrać film jak wlewam w siebie nie 50 a nawet 60 kielonków.
Piwo dałem, ale to udawane
PS. Nie w minute a w 32 sekundy

Piwo dałem, ale to udawane

PS. Nie w minute a w 32 sekundy

nie uwierzę ze to była wódka :/ 50 kielonów x 50 ml(to chyba były 50) = 2,5 l wódki.... powodzenia

Nie czaje sensu nagrywania takich filmików, a jest ich tysiące. Przynajmniej nagrali by 10 minutowy żeby zobaczyć reakcje, a nie jak wypija kilka kieliszków i na tym się kończy. Równie dobrze mogli tam wodę wlać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie