W ten właśnie sposób robicie reklamę szczylowi. Po przeczytaniu tego suchara część sadoli zacznie zadawać pytanie: who the fuck is Dawid Kwiatkowski? Wejdą na youtube, odpalą jeden z jego filmików i nabiją mu statystyki. Efekt będzie taki, że pajacyk z którego fanek się naśmiewasz na tym zarobi.
Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...
Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...
kto to jest? wie wszystko, był wszedzie, smierdzi krabami
-bongman
-bongman

Ahh te twoje kawały blizniak...
Chyba bardziej by mnie rozbawiła ofiara zbiorowego gw🤬tu po 2 godzinach tortur.
Chyba bardziej by mnie rozbawiła ofiara zbiorowego gw🤬tu po 2 godzinach tortur.

Black271 napisał/a:
Kto to k🤬a jest Dawid Kwiatkowski!?
kickyourheadoff napisał/a:
Kto to ten Dawid ?
Nawet nie ważcie się sprawdzić!
Było, tyle że w wersji z bieberem.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!
wyj🤬e w jakiegoś pajaca, nawet nie chce mi się sprawdzać kto to...

Zrób ktoś temat ostrzegający przed takimi wstawkami, co by nikt nie szukał później tego.
Według zasady, ,,Nie ruszaj gówna, nie będzie śmierdzieć".
Według zasady, ,,Nie ruszaj gówna, nie będzie śmierdzieć".
Niech was ręka boska broni przed oglądaniem czegokolwiek!@!!!111one!!
w końcu za 100 000 odsłon ktoś zarobi 120-150zł ~! Jak tak można?
Uważasz, że ile czasu da się ciągnąć fejm w ten sposób? ile razy ktoś niechcący obejrzy wideo jakiegoś pedała?
Na pewno nie ma powodów do srania żarem jak to robi ten z najlepszym komentarzem.
w końcu za 100 000 odsłon ktoś zarobi 120-150zł ~! Jak tak można?
Uważasz, że ile czasu da się ciągnąć fejm w ten sposób? ile razy ktoś niechcący obejrzy wideo jakiegoś pedała?
Na pewno nie ma powodów do srania żarem jak to robi ten z najlepszym komentarzem.