👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wooohooou podjarany dziadyga trafił z pół metra w arbuz, medal mu! I z pięciu trafił w basen wielkości samochodu, jest taki fajny.. Chciałbym mieć dziadka z pistoletem, mógłbym go zastrzelić..
ZabójczaParówka napisał/a:
Dobrze napisałeśWooohooou podjarany dziadyga trafił z pół metra w arbuz, medal mu! I z pięciu trafił w basen wielkości samochodu, jest taki fajny.. Chciałbym mieć dziadka z pistoletem, mógłbym go zastrzelić..

@foe jakbyś zarabiał 1/4 tyle ile on ma emerytury to też był byś pozytywnym człowiekiem

foe napisał/a:
Dobrze napisałeś
, ale co do dziadka to przynajmniej widać, że pozytywny człowiek. Zamiast zrzędzić i pierdzieć w fotel przed tv robi coś ciekawszego, i najwyraźniej dobrze się bawi
![]()
Gdybym miał tyle kasy co on bo na biednego nie wygląda) to w jego wieku też bym się tak "bawił" a może nawet lepiej

Ale za to moment ładowania pistoletu jest bardzo przyjemny

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie