Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
-51...
DMT • 2021-01-23, 13:28
Coś się popsuło ...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Woytass 2021-01-23, 15:54
Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2021-01-23, 15:58
Woytass napisał/a:

Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.

Śnieg topnieje jak jest powyżej 0 a tam jest -51 to nawet jak spadło do 15 na minusie to ni c🤬ja mordo.
Zgłoś
Silverface 2021-01-23, 16:11 1
Jak nic to było ufo.
Walili na oślep, promieniem zamrażającym, bo potrzebowali organizmów do badań, a że tam tak piździ, to zebrali co wpadło w ręce i odlecieli, a ludzie teraz mają rozkminę co się odj🤬o.

podpis użytkownika

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
kiwson 2021-01-23, 16:18 1
A na c🤬j wam śnieg żeby coś zamarzło, poj🤬i jesteście żeby myśleć że przy -51 nie zamarzniecie, pierw stracicie siły potem staniecie w miejscu i tyle was było. Możecie sobie pobiegać k🤬a 5 minut, zobaczymy czy więcej wytrzymacie w j🤬e -51 stopni.

Oczywiście nie mówię o zamarznieciu w takiej pozycji, na to akurat nie ma szansy. Ale o samą śmierć poprzez zamarzniecie nie jest trudno i nie wystarczy biegać żeby sie uchronić.
Zgłoś
Karboksylator 2021-01-23, 16:20 1
kiwson napisał/a:

A na c🤬j wam śnieg żeby coś zamarzło, poj🤬i jesteście żeby myśleć że przy -51 nie zamarzniecie, pierw stracicie siły potem staniecie w miejscu i tyle was było. Możecie sobie pobiegać k🤬a 5 minut, zobaczymy czy więcej wytrzymacie w j🤬e -51 stopni.

jesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to c🤬ja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
kiwson 2021-01-23, 16:22
Karboksylator napisał/a:

jesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to c🤬ja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake

Edytowałem, nie napisałem dokładnie o co mi chodzi, tak czy tak uważam że to fake
Zgłoś
ritu4l 2021-01-23, 16:36
Woytass napisał/a:

U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Suspens 2021-01-23, 18:10
Przecież są nawet filmiki jak ludzie wylewają wrzątek z misek i on zamarza zanim doleci do ziemi. Także nic dziwnego.
Zgłoś
Woytass 2021-01-23, 18:33
Karmazon napisał/a:

U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.

Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.
Zgłoś
Recydywista 2021-01-23, 18:52 1
Zewłok666 napisał/a:

Poczytajcie trochę o świecie. Kiedy na rosyjskim czy kazachskim stepie przychodzi tzw. Buran, a temperatura odczuwalna spada poniżej 50 st., to niczym nieosłonięty żywy organizm może zamarznąć na stojąco. Podczas 2 WŚ było wiele takich udokumentowanych przypadków, szczególnie wśród żołnierzy niemieckich.

no wlasnie na stojaco, nie w ruchu. Niby czytasz ale gdzies Ci cos sp🤬ala

Woytass napisał/a:

Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.

w dalszym ciagu nie wyjasniles dlaczego zwierzeta zamarzly w ruchu, Psy ewidentnie do siebie podchodzily. Nikt nie obraza Cie za to co piszesz tylko ile faktow tu pomijasz byle swoje wklepac
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-01-23, 19:01 2
przecież po tych psach widać że zamarzły ale leżąc i zostały postawione później

podpis użytkownika

Zgłoś
ququa 2021-01-23, 21:11
no i jak tam eksperci

rozkminił ktos tego fejka/niefejka

Jak dla mnie, jakis gnom martwe zwiarzaki poustawiał na srogim mrozie w dziwnych pozycjach i nagrał filmik, że niby tak zamarzły.

Kilkanascie lat temu kot mi zdechł i tez zamarzł, niestety wtedy jeszcze nie byłem uzytkownikiem sadistca, żeby porobić takie filmiki(a postawiony w śniegu wygladał identycznie)
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2021-01-23, 21:57 2
no ta owca ewidentnie zamarznieta i postawiona na nogi do filmiku. Pies w prążki też podniesiony. Ułożenie łap świadczy, że leżał na prawym boku i postawili go na sztorc. Następne zwierze zamarzło leżąc podczas odpoczynku/przeżuwania. Ale ten biały pies ze szczurem to zagadka, może taksydermia, bo takie rzeczy się nie zdarzają.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2021-01-23, 22:10
Tylko idiota w to uwierzy. Jest długa droga między śmiercią z wyziębienia a zamarznięciem na sztywno. Nie da się zamarznąć na stojąco choćby było -200 st. C
Zgłoś
UnBlue 2021-01-23, 23:07 1
Chyba ze zamroził ich subzero z mortal kombat
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie