Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
Śnieg topnieje jak jest powyżej 0 a tam jest -51 to nawet jak spadło do 15 na minusie to ni c🤬ja mordo.
Walili na oślep, promieniem zamrażającym, bo potrzebowali organizmów do badań, a że tam tak piździ, to zebrali co wpadło w ręce i odlecieli, a ludzie teraz mają rozkminę co się odj🤬o.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!Oczywiście nie mówię o zamarznieciu w takiej pozycji, na to akurat nie ma szansy. Ale o samą śmierć poprzez zamarzniecie nie jest trudno i nie wystarczy biegać żeby sie uchronić.
A na c🤬j wam śnieg żeby coś zamarzło, poj🤬i jesteście żeby myśleć że przy -51 nie zamarzniecie, pierw stracicie siły potem staniecie w miejscu i tyle was było. Możecie sobie pobiegać k🤬a 5 minut, zobaczymy czy więcej wytrzymacie w j🤬e -51 stopni.
jesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to c🤬ja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęjesteś głupi, aż siny (pewnie od tego mrozu).
żywy organizm np. pies mógłby tak zamarznąć tylko w zaspie, więc albo ktoś go z niej wydobył, albo to c🤬ja warty filmik. Oczywiście jest jeszcze inne wytłumaczenie:
woda zalała gospodarstwo i zwierzęta zamarzły bardzo szybko. to mogłoby tłumaczyć szczura na grzbiecie psa.
Jednak sądzę, że to fake
Edytowałem, nie napisałem dokładnie o co mi chodzi, tak czy tak uważam że to fake
Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

U ciebie to chyba problem z tym myśleniem. Jakby snieg stopniał to i te zwierzęta by odtajały i leżały w kałuży.
Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.
Poczytajcie trochę o świecie. Kiedy na rosyjskim czy kazachskim stepie przychodzi tzw. Buran, a temperatura odczuwalna spada poniżej 50 st., to niczym nieosłonięty żywy organizm może zamarznąć na stojąco. Podczas 2 WŚ było wiele takich udokumentowanych przypadków, szczególnie wśród żołnierzy niemieckich.
no wlasnie na stojaco, nie w ruchu. Niby czytasz ale gdzies Ci cos sp🤬ala
Ja już doświadczyłem czegoś takiego to wiem o czym piszę. Moje myślenie jest poprawne a Ty mnie obrażasz gimbazo.
w dalszym ciagu nie wyjasniles dlaczego zwierzeta zamarzly w ruchu, Psy ewidentnie do siebie podchodzily. Nikt nie obraza Cie za to co piszesz tylko ile faktow tu pomijasz byle swoje wklepac
rozkminił ktos tego fejka/niefejka
Jak dla mnie, jakis gnom martwe zwiarzaki poustawiał na srogim mrozie w dziwnych pozycjach i nagrał filmik, że niby tak zamarzły.
Kilkanascie lat temu kot mi zdechł i tez zamarzł, niestety wtedy jeszcze nie byłem uzytkownikiem sadistca, żeby porobić takie filmiki(a postawiony w śniegu wygladał identycznie)