📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Myślimy. Gdy te zwierzęta zamarzały śnieg był dużo wyższy, stąd też takie pozy. Przyszły roztopy troszkę śniegu stopniało i zwierzątka wyglądają jakby zamarzły w ruchu.
Przecież są nawet filmiki jak ludzie wylewają wrzątek z misek i on zamarza zanim doleci do ziemi. Także nic dziwnego.
przecież po tych psach widać że zamarzły ale leżąc i zostały postawione później
no i jak tam eksperci
rozkminił ktos tego fejka/niefejka
Jak dla mnie, jakis gnom martwe zwiarzaki poustawiał na srogim mrozie w dziwnych pozycjach i nagrał filmik, że niby tak zamarzły.
Kilkanascie lat temu kot mi zdechł i tez zamarzł, niestety wtedy jeszcze nie byłem uzytkownikiem sadistca, żeby porobić takie filmiki(a postawiony w śniegu wygladał identycznie)
rozkminił ktos tego fejka/niefejka
Jak dla mnie, jakis gnom martwe zwiarzaki poustawiał na srogim mrozie w dziwnych pozycjach i nagrał filmik, że niby tak zamarzły.
Kilkanascie lat temu kot mi zdechł i tez zamarzł, niestety wtedy jeszcze nie byłem uzytkownikiem sadistca, żeby porobić takie filmiki(a postawiony w śniegu wygladał identycznie)
no ta owca ewidentnie zamarznieta i postawiona na nogi do filmiku. Pies w prążki też podniesiony. Ułożenie łap świadczy, że leżał na prawym boku i postawili go na sztorc. Następne zwierze zamarzło leżąc podczas odpoczynku/przeżuwania. Ale ten biały pies ze szczurem to zagadka, może taksydermia, bo takie rzeczy się nie zdarzają.
Tylko idiota w to uwierzy. Jest długa droga między śmiercią z wyziębienia a zamarznięciem na sztywno. Nie da się zamarznąć na stojąco choćby było -200 st. C
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie