-"Faza, co tydzień lądujesz na głównej na sadolu"
-"Mam to w Duuupie"
-"Mam to w Duuupie"
Co za głąb.
Jakiś ignorant który nic nie wie i w zasadzie nic ciekawego o odwiedzanym kraju nie przekazuje.
Jakiś ignorant który nic nie wie i w zasadzie nic ciekawego o odwiedzanym kraju nie przekazuje.

@chocho
To nie musisz oglądać, a my nie musimy czytać twoich durnych komentarzy głąbie.
pikpok napisał/a:
@chocho
Hehe pikpok ty imbecylu - skoro nie musisz czytać mojego komentarza to po co się do niego w ogóle odnosisz?
A co ja muszę, a co nie to nie twoja brocha.

Aby zjechać chłopaka bo coś robi,mistrzowie komentarzy na sadolu za piwerko K🤬A JEGO MAC !!!
Za porównanie Fazy do Cejrowskiego powinno się zadławić cię brudnym islamskim k🤬sem...

Czy oni musza sie tak k🤬a obnosic z tymi koszulkami przy k🤬a byle okazji?
Ja p🤬le, godlo i flaga to bardzo wazne symbole, ktorym nalezy okazac jakis szacunek i nie trzeba nimi emonawac na kazdym j🤬ym kroku , tymabrdziej na przepoconej c🤬jowej koszulce.
Sam jestem patriota ale k🤬a nosze to w serce a nie j🤬ej brudnej koszulce...
Ja p🤬le, godlo i flaga to bardzo wazne symbole, ktorym nalezy okazac jakis szacunek i nie trzeba nimi emonawac na kazdym j🤬ym kroku , tymabrdziej na przepoconej c🤬jowej koszulce.
No dobra, koleś fajnie nagrywa, miło się ogląda ale nie rozumiem co ma wspólnego ten filmik z tematyką tego forum.
Głupio tak Fazowskiemu piwerka nie dać, no to dałem
Głupio tak Fazowskiemu piwerka nie dać, no to dałem
@chocho Gdy jest w jakimś miejscu związanym z jakimś wydarzeniem, to o nim opowiada. To nie jest tak, że tylko idzie przed siebie i gada głupoty.
@JamesPort12 Akurat w Afryce te koszulki mu pomagają, bo ludzie widzą od razu, że turysta z zewnątrz kontynentu, bo kojarzą mniej więcej te elementy z Polską. Czarni do białych w Afryce są bardzo negatywnie nastawieni, ale turystów traktują lepiej.
@JamesPort12 Akurat w Afryce te koszulki mu pomagają, bo ludzie widzą od razu, że turysta z zewnątrz kontynentu, bo kojarzą mniej więcej te elementy z Polską. Czarni do białych w Afryce są bardzo negatywnie nastawieni, ale turystów traktują lepiej.

JamesPort12 napisał/a:
Czy oni musza sie tak k🤬a obnosic z tymi koszulkami przy k🤬a byle okazji?
a jak zolnierz w mundurze z flaga i orzelkiem czolga sie w blocie to tez tak jeczysz??
nie jestes patriota, wstydzisz sie swojego panstwa i razi cie jak ktos jest dumny ze swojego pochodzenia, bo ci wmowili, ze to cos negatywnego...
dla ciebie celem nadrzednym jest bycie szeregowym konsumentem nie wyrywajacym sie przed szereg i gardzisz kazdym kogo stac na cos wiecej...
zreszta masz dopiero 12 lat i nie masz jeszcze duszy

W komentarzach typowo polskie myślenie - przyp🤬olić się do wszystkiego i wszystkich, bo przecież jestem k🤬a najmądrzejszy i zawsze mam racje.