3 stycznia 2023 roku, kiedy Song jechał małym, zwykłym SUV nr 3 XH***3 do sekcji wioski Xuguan, miasta Longtai, dystryktu Guang'an, miasta Guang'an, nagle wybiegł 6-letni chłopiec.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:57
To czerwone coś a'la pojazd tuż przed przejściem dla pieszych, to dowód na ich mentalne zapóźnienie. 10 lat temu tam była wioska z drogą szutrową.
3 razy oglądałem i nie ogarniałem, dopiero wtedy spostrzegłem tą strzałkę, i wnet zrozumiałem sytuację. piwko.
Wina kiblarza po drugiej stronie przejscia dla pieszych, zaparkowal na wprost pasow
Jest to pierwszy raz na tym portalu kiedy widzę chińskiego kierowcę uczestniczącego w zdarzeniu, który zareagował jak normalny kierowca z krajów europejskich. Przeważnie jeszcze dodają gazu i taranują kilka straganów kręcąc się w kółko dopóki się nie skończy paliwo.
OMGWTFLOOL napisał/a:
3 razy oglądałem i nie ogarniałem, dopiero wtedy spostrzegłem tą strzałkę, i wnet zrozumiałem sytuację. piwko.
A, ja, dalej nie wiem po co strzałka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie