👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe jest to, że jak jeden ksiądz na 5 000 jest podejrzany o pedofilię to Gazeta Wyborcza macha pejsami, protestuje i głośno krzyczy, że Kościół jest zły. A jak do Polski miał wpaść na wykład jawny pedofil Daniel Cohn-Bendit (chwalił się, że to fajne uczucie posuwać ośmiolatkę) to chwalili go, promowali, bo on taki postępowy, europejski.

Ja zacytuję Korwina-Mikkę: "A może to rodzice powinni decydować, w jakim wieku posłać dziecko do szkoły".

Magik2501 napisał/a:
Ciekawe jest to, że jak jeden ksiądz na 5 000 jest podejrzany o pedofilię to Gazeta Wyborcza macha pejsami, protestuje i głośno krzyczy, że Kościół jest zły. A jak do Polski miał wpaść na wykład jawny pedofil Daniel Cohn-Bendit (chwalił się, że to fajne uczucie posuwać ośmiolatkę) to chwalili go, promowali, bo on taki postępowy, europejski.
W ciągu ostatnich 10 lat skazano w Polsce 27 księży. To 0,07% wszystkich księży.
Widzisz lewactwo to jest gniazdo hipokryzji. R🤬anie dzieci przez pedałów? Postęp. Afery pedofilskie w kościele? Hańba!

Smutas napisał/a:
Ale co ma jedno do drugiego? Do szkoły dzieci zabierane są pod przymusem, do kościoła idą dobrowolnie.
Będąc dzieckiem jak mnie brano do kościoła to czułem sie jakbym tam szedł za kare, bo które dziecko by wysiedziało na dupie godzine słuchając nudnych opowieści których i tak nie rozumie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie