👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dodam jeszcze, ze podobno jest wegetarianinem. swoją drogą nieźle musi mieć dupe pokłutą. i tak na oko za 3 lata max kiwnie

@Up
Naturalnie czy nienaturalnie, ciekawy jestem w jakim stanie są jego ścięgna i stawy.
Naturalnie czy nienaturalnie, ciekawy jestem w jakim stanie są jego ścięgna i stawy.

@Up w lepszym stanie niż dziadków którzy w życiu nie uprawiali sportów i chodzą co drugi dzień do ortopedy
Bez kitu. Skasujcie filmik zanim rudy zobaczy
Bez kitu. Skasujcie filmik zanim rudy zobaczy

Naturlanie dla siebie samego jak widac nie mozna budowac masy.
Liczy sie ilosc cykli na sterydach i ilosc wyswietlen na YT.
Swiat jest zalosnym miejscem dla zakomplesionych ludzi.
Liczy sie ilosc cykli na sterydach i ilosc wyswietlen na YT.
Swiat jest zalosnym miejscem dla zakomplesionych ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie