Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
76 letni Cecil Chao oferuje 65 milionów dolarów dla mężczyzny, który podbije serce jego córki.

Nie ważne czy potencjalny adorator jest zamożny, ważne aby był dobrym człowiekiem o wielkim sercu.

Historia dziwna, jednak prawdziwa w której jednak tkwi pewien haczyk:
Haczyk tkwi w tym, że córka zamożnego milionera wiosną poślubiła swoją partnerkę. Córka po prostu jest lesbijką, jednak sam ojciec, wydaje się, że nie dopuszcza do siebie tej wiadomości i zaprzecza tym doniesieniom.
Taką pokazna sumkę otrzyma ten, który zmieni preferencje seksualne 33 - letniej Gigi, która od kilku miesięcy jest w legalnym związku z inną kobietą zawartym we Francji ze względu na to, że małżeństwa w Hongkongu tej samej płci nie są uznawane.

Ojciec podkreśla wiele zalet córki, wspominając o jej pracy w wolontariacie, obdarzonej talentami, wyglądem. Wspomina o jej oddaniu względem rodziców, hojności ale odrzuca za to "fałszywe informacje" na temat jej związku.

No to sadole próbujcie.

Tekst przerobiony/przetłumaczony, nie kopiowany żywcem.
Zgłoś
l................k 2012-09-28, 12:35
za 65mln to bym Grodzka nawet poślubil!
Zgłoś
morela 2012-09-28, 12:36 1

podpis użytkownika

chodź na solo, ale bez nóg
Zgłoś
TheByQ 2012-09-28, 16:02
Za 65 milionów byłbym w stanie udawać babę, byle tylko suki serce podbić.
Zgłoś
.................. 2012-09-28, 16:04
Przed chwilką w wydarzeniach mówili, że pięćset milionów dolarów. Każdemu kto sprowadzi ją na drogę hetero.
Zgłoś
K................h 2012-09-28, 17:33

Przeglądając screeny do samego końca miałem nadzieję, że zobaczę jak pożerają ludzkie zwłoki.

PS. Wszędzie widzę Tuska !
Zgłoś
l................5 2012-09-28, 17:56
AND THE WINNER IS:

Podstępem by ją wziął
Zgłoś
m................n 2012-09-28, 19:59
dback napisał/a:

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/oferuje-500-mln-dolarow-zeby-ktos-poslubil-jego-corke-lesbijke,279082.html

TWN27 mówi o 500 milionach.

zaoferował 500 mln honkongijskich dolarów (HKD) = 65 mln amerykańskich dolarów (USD)

dobra rada: najpierw google potem komentarz
Zgłoś
d................8 2012-09-28, 23:16
Chleb razowy napisał/a:

Oto córka i ojciec. Jak na 33 lata nie jest zła i nie jeden z was r🤬ałby bez tych milionów (ale i tak nikt z was nie por🤬a, bo trza kogoś wyjątkowego, więc muszę się tym zając osobiście )
Obrazek

razowy wracaj na półkę do sklepu. ona nawet na ciebie nie spojrzy kto by r🤬ał się z chlebem ? pomyśl trochę więc ty odpadasz nikt nie por🤬a a kasę biorę ja i nara
Zgłoś
K................. 2012-09-29, 10:15 1
Za taką kasę mogę wyr🤬ać tego starego kitajca. Idę uczyć się chińskiego.
Zgłoś
M................k 2012-09-30, 18:33
Jakie to Proste Ja też jestem Lesbijką ! --> Bo kocham Kobiety ;P
Zgłoś
Dża 2012-10-01, 21:19
To jest najwyższy level!
Azjatycka lezba z ojcem miliarderem, który zapłaci za jej przelecenie. Takiego scenariusza nie było nawet w Larrym.

Zgłoś